Рубрики: Фото та відео
04.07.2024 17:58

Мурата Налчаджиоглу замінив вітчим-іспанець: хто виховує 13-річну доньку Ані Лорак від бізнесмена-турка?

Хто зараз виховує 13-річну доньку Ані Лорак від бізнесмена-турка? У співачки з'явився новий коханий, і їхня сім'я стає все міцнішою. Усі деталі в статті.
Поділитися

З моменту розлучення Ані Лорак та її колишнього чоловіка Мурата пройшло більше п’яти років. Пара довго проходила через цей етап: після численних чуток про зради чоловіка, скандалу з його фотографіями в мережі, а також дворічного судового процесу їм все ж таки вдалося розійтися як в морі кораблі.

 Ані Лорак показала, як зараз виглядає її обранець з Іспанії

Згодом турецький бізнесмен зізнався, що ще 2 роки не міг бачитися зі своєю дочкою, тому що в нього не було в порядку документи. Софія тим часом не приїжджала до України. Підприємець намагався здійснювати комунікацію з нею онлайн, і говорив, що вони розмовляють кожного дня вранці та ввечері.

В свою чергу Ані Лорак запевняла, що дуже важко переживала розставання. Мовляв, закривалася у себе в спальні та могла ридати декілька годин підряд. Тим не менш, у найтемніші для українців часи вона змогла не тільки вийти сухою із води після чергового скандалу, але і знайти своє кохання.

Ані Лорак показала, як зараз виглядає її обранець з Іспанії

Мова йде про її знайомство з тренером з Іспанії Ісааком Віджраку. Публіка одразу запідозрила, що в них є дещо більше, ніж стосунки між клієнтом та тренером. І ці підозри виявилися цілком виправданими. Незабаром Кароліна зізналася, що вступила в роман з іспанцем. Власне, Ісаак грецького походження, але вже багато років живе в іншій країні разом з дочкою та сином.

Переїжджати до коханого Лорак не поспішала, і говорила у великому інтерв’ю, що надає перевагу стосункам на відстані. Мовляв, то вона приїжджає до нього в гості, то він до неї. Артистка познайомила обранця зі своїми друзями, влаштували йому екскурсію Москвою.

Дійшло навіть до того, що чоловік був замішаний у її скандал зі співвітчизниками. Ісаак поспілкувався з одіозним блогером Богданом Беспаловим, після чого увесь їхній діалог був злитий до мережі. Саме тоді стало відомо, що Ісаак звинувачував українців на рахунок несправедливого ставлення до його коханої.