29-річна кохана Мурата Налчаджиоглу, яка чекає від нього дитину, вперше показала свого красеня-сина (ФОТО)

За останні два роки у житті колишнього чоловіка Ані Лорак – турецького підприємця Мурата Налчаджиоглу все кардинально змінилася. Події розвиваються дуже швидко.

Влітку 2023 турецький підприємець Мурат Налчаджиоглу, який 10 років офіційно був чоловіком Ані Лорак, одружився вдруге. Обранкою бізнесмена стала українська візажистка Лілія Реус. Два роки пара просто зустрічалася. За цей час закохані встигли познайомитись з батьками один одного та познайомити між собою своїх дочок від попередніх шлюбів. Разом із дітьми Мурат та Лілія їздили на відпочинок, дівчатка навіть встигли потоваришувати. В одному зі своїх “сториз” турків називав маленьку дочку Лілії своєю другою дочкою (перша від Ані Лорак – Софія).

Мурат Налчаджиоглу з Лілією Реус та доньками від попередніх стосунків
Мурат Налчаджиоглу з Лілією Реус та доньками від попередніх стосунків

Однак через 4 місяці після весілля пара раптово роз’їхалася. У лютому 2024 року вже було оформлено офіційне розлучення. Причину різкого розставання жоден із подружжя не називає, проте вже незабаром у житті Мурата з’явилася інша жінка – українська модель Анастасія Фоксі. Відносини закоханих розвивалися дуже швидко. Після спільного відпочинку в ОАЕ на новорічні свята, де пара й познайомилася, вони швидко з’їхалися та почали разом жити. Дівчина познайомила Налчаджиоглу зі своїми друзями та красунею-мамою, а також представила новому нареченому свого сина.

Мурат Налчаджиоглу та всі його дружини - Лорак, Реус та Фоксі
Мурат Налчаджиоглу та всі його дружини – Лорак, Реус та Фоксі

Так, напередодні Фоксі, яка нещодавно оголосила, що чекає на дитину від колишнього чоловіка Лорак і Реус, оприлюднила відео, на якому вперше показала свого сина від попередніх стосунків. На честь Дня народження хлопчика модель оприлюднила відео та написала кілька зворушливих слів, де зізналася синові у безмежному материнському коханні.

Вагітна кохана Мурата Налчаджиоглу показала свого сина
Вагітна кохана Мурата Налчаджиоглу показала свого сина

Зазначимо, що перед спільною поїздкою до Туреччини, де Анастасія та Мурат оголосили, що стали чоловіком та дружиною та продемонстрували позитивний тест на вагітність, між парою сталася велика сварка і вони, нібито, розлучилися. Судячи з коментаря, який залишила Фоксі, пара мала проблеми у відносинах.

Мурат Налчаджиоглу розлучився з третьою нареченою
Мурат Налчаджиоглу розлучився з третьою нареченою
Мурат Налчаджиоглу розлучився з третьою нареченою
Мурат Налчаджиоглу розлучився з третьою нареченою

Однак незабаром вони знову об’єдналися. У момент оголошення про вагітність між Муратом та Анастасією знову сталося непорозуміння. Чоловік не зрозумів, чому Фоксі вирішила розповісти про це на багатомільйонну аудиторію за кілька днів після того, як оголосила йому. Ймовірно, Налчаджиоглу вважав, що це має триматися у суворому секреті. Чим закінчилося, поки що залишається загадкою.

Схожі статті