Рубрики: Фото та відео
08.07.2024 19:49

18-річна дочка Ольги Фреймут Мітчелл вразила змінами у зовнішності: щось середнє між Хадід і Селеною Гомес

18-річна дочка Ольги Фреймут Злата Мітчелл вразила змінами у зовнішності. На даний момент красуня виглядає, як дещо середнє між Беллою Хадід і Селеною Гомес.
Поділитися

Коли Злата Мітчелл подорослішала, для Ольги Фреймут настав вельми непростий момент у інформаційному полі, адже її спадкоємиця дуже привертала увагу до себе увагу. Дівчина відрізнялася прекрасною зовнішністю, сильним характером, незалежністю, власним баченням та готовністю йти проти публіки.

Під публікаціями на її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram завжди знаходилося критичні зауваження, а інколи просто відверті образливі висловлювання на адресу дівчини. Фреймут доводилося неодноразово вступатися за неї, і звісно ні для кого не секрет, що це була так звана маніпуляція від публіки, яка вимагала від дочки ревізорки відповідної моделі поведінки, за яку колись розповідала глядачам сама Ольга.

Дочка Ольги Фреймут показала, як змінилася за останній рік життя в США

Дочка Ольги Фреймут показала, як змінилася за останній рік життя в США

Фреймут тим часом неодноразово говорила, що її спадкоємиця є окремою особистістю, і має право проявляти себе як захоче, і матір до цього ніякого відношення немає. Пізніше вона також зізналася, що разом з дочкою вчитися новим речам, і так само приймати інші точки зору.

Окремо необхідно відмітити, що публіка також активно критикувала стиль Злати, але нещодавно вона продемонструвала надзвичайний смак в одязі. Зараз вона знаходиться у Великобританії разом зі своєю сім’єю. Ольга у зв’язку з цим опублікувала у блозі фотографію старшої дочки Злати разом з меншою Євдокією.

Дочка Ольги Фреймут показала, як змінилася за останній рік життя в США

Можна помітити, що Злата сильно схудла, стала одягатися як Белла Хадід, а от обличчям дуже схожа на Селену. Між собою сестру поки що не схожі, але це і не дивно, адже в них все ж таки різні батьки.

Нагадуємо, що зараз Ольга Фреймут проживає у Лондоні, де працює журналісткою. Англійською мовою вона пише колонку про Україну.