Рубрики: Фото та відео
08.07.2024 21:49

Поповнення в сім’ї можна не очікувати: 34-річна Надя Дорофєєва показала, чи вагітна таки від Кацуріна

Безліч шанувальників мріють про поповнення у прекрасній парі Міші Кацуріна та Наді Дорофєєвої. Але, схоже, співачка поки не готова стати мамою, на що вона дуже чітко вказує у новій публікації.
Поділитися

Навколо пари Наді Дорофєєвої та Міші Кацуріна часто вирували різноманітні чутки. А основною з них була вагітність співачки. Такі припущення зайшли настільки далеко, що Дорофєєвій навіть довелося особисто їх спростовувати. Але шанувальники досі не відмовляються від мрії побачити Надю мамою. Втім, зараз співачка точно не планує робити подібний крок, оскільки демонструє у власних соціальних мережах ідеальну фізичну підготовку, в якій немає ні натяку на вагітність.

Щодо материнства співачка висловлювалася чітко: це занадто серйозне рішення, яке неможливе в нинішніх умовах. За словами Наді, її графік надто напружений, а в житті присутні регулярні стреси. Щоб бути мамою, необхідно від цього ізолюватися, тому не обійтися без паузи в кар’єрі. Поки цього Дорофєєва точно не планує, а навпаки — зірка регулярно випускає кліпи та пісні й готується презентувати новий альбом.

Надя Дорофєєва спростувала чутки про вагітність

Але відчути радість материнства дівчина все ж хоче. Вона неодноразово задумувалася про такий розвиток подій та навіть перебирала подумки імена. Хлопчика Надя, ймовірно, назвала б Марком. У шлюбі з Мішею знаменитість може трішки підготуватися до такого відповідального моменту, оскільки ресторатор має двох дітей від попереднього шлюбу з дизайнеркою Дашею Кацуріною. Малечу іноді можна побачити з Надею на спільних світлинах. Співачка дуже добре ладнає і з Сашею, і з Іваном.

Але найбільше часу дітей можна побачити з мамою, яка вже довго знаходиться у міцних та щасливих стосунках з Володимиром Дантесом. Даша зізнавалася, що їхні взаємини почалися з дружби, бо співак завжди був поруч у найскладніші моменти. Володимир теж дуже добре ладнає з дітьми коханої від попереднього шлюбу. І хоча пара домовилася тримати свої стосунки якомога далі від публіки, нещодавно Даша не змогла стримати свої почуття та подякувала за все Дантесу у дуже ніжній публікації.

Надя Дорофєєва спростувала чутки про вагітність