Рубрики: Фото та відео
14.07.2024 13:59

Як виглядають усі діти Святослава Вакарчука: єдиний син, дочка-принцеса та падчерка, поцілована сонечком

Як виглядають усі діти Святослава Вакарчука? Декілька років тому у зірки з'явився єдиний син, дочка-принцеса та падчерка, поцілована сонечком.
Поділитися

Усе своє життя Святослав Вакарчук захищав від публічності свою дружину-музу Лялю, а також її єдину дочку від попередніх стосунків. Спільних дітей у них не було. Здавалося, що музиканту вже і не судилося побачити своїх діток. І тим не менш, він раптом здивував публіку раптовим зізнанням: його нова кохана народила йому первістка.

У той самий період стало відомо, що музикант розлучився зі своєю дружиною і вже перебуває у нових стосунках. Зокрема, його почали звинувачувати у зрадах. Хоча ніяких відомостей на цей рахунок ні в преси, ні у публіки не було.

Святослав Вакарчук розповів про своїх маленьких дітей

Святослав Вакарчук розповів про своїх маленьких дітей

Однак, журналістам все ж таки вдалося отримати деякі фотографії від артиста з його дорослу падчерок. І так само раніше Євгенія Яцута, нова дружина музиканта, ділилася кадрами зі своєю дочкою від попередніх стосунків.

Святослав Вакарчук показав, як виглядає його падчерка Софія

Що стосується, його маленьких сина Івана та дочки Соломії, то поки що ця інформація недоступна.

Зокрема, Святослав Іванович давав коментар на рахунок того, що зараз знаходиться на службі. Він зізнався, що дійсно дуже хотів провести час зі своїми маленькими спадкоємцями, адже вони тільки-но з’явилися на світ, і це най казковіший період. Втім, зізнався, що розставив пріоритети, і вважає, що заради їхнього щасливого майбутнього зараз має захищати Україну, а тому не знаходиться поряд.

Окрім того невідомо, чи перебуває зараз Євгенія взагалі на території України. Як ніяк, вона — багатодітна мати, а отже з великої імовірністю прийняла рішення на рахунок безпеки своїх дітлахів і обрати для життя за кордон.

Окрім того, вона не виходить на зв’язок з публікою, не дає ніяких коментарів, і звичайно не показує своїх спадкоємців на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.