Рубрики: Фото та відео
16.07.2024 10:45

Користуючись становищем отримує знижки: Ектор Хіменес-Браво підсидів ревізорку Фреймут та перевіряє ринки

Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво зізнався, що розширює свою кваліфікацію. Чоловік підсидів відому ревізорку Фреймут та перейняв її функції на себе. Проте, не просто так...
Поділитися

Головний суддя “МастерШеф” Екстор Хіменес-Браво не тільки пречудовий кулінар, а й успішний блогер. На його сторінку в Instagram, підписано майже 1,5 мільйони користувачів. Тому, чоловік активно веде соціальні мережі та регулярно тішить шанувальників новим контентом.

Цього разу, він повідомив, що перейняв на себе роль ревізора та відправився перевіряти ірпінський ринок. Там Ектор пройшов рядам з фруктами та овочами й насолодився прекрасною компанією продавчинь, які були раді побачити зірку з телеекранів та підсолодили йому життя гарною знижкою.

“Ревізор Браво на ринку”, – підписав фото кулінар.

Ектор Хіменес-Браво показав свої закупи на ірпінському ринку

Звісно, все це жарти, принаймні про перевірки. Ектор впевнений, що на базарі все добре, тим паче, що був там не один раз. Чоловікові дуже подобається місцева атмосфера та до душі місцеві люди. А ось про знижечку для блогера – правда.

“Жартую, тут нічого перевіряти не буду, тут все ідеально! Як я люблю ринок тут, в Ірпені. Люди тут дуже хороші та завжди дають мені гарну знижку. Так? Дуже дякую”, – поспілкувався Ектор з однією з продавчинь.

Ектор Хіменес-Браво показав свої закупи на ірпінському ринку

Кулінар пройшовся рядами та показав асортимент. Тут ми бачимо ягоди та фрукти на будь-який смак, і лохину, і полуницю, і ожину. А від кількості овочів та зелені просипається звіриний апетит. Проте, чоловік зупинився на найбільшій ягоді та придбав кавун.

Ектор Хіменес-Браво показав свої закупи на ірпінському ринку

Ектор зізнався, що зробив вдалий, а обраний кавун стиглий та дуже смачний. Але й тут не обійшлося без звичних для кулінара жартів. У наступному сторіс, чоловік показав, що може бути, якщо помилитися з вибором ягоди та придбати неякісний товар.

Ектор Хіменес-Браво показав свої закупи на ірпінському ринку