Прийшла за білизною для нового обранця? Леся Нікітюк показалася на хмельницькому базарі та здивувала вибором

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк часта гостя на хмельницькому базарі. Проте цього разу вона здивувала своїми покупками — обирала білизну, і не для себе.

Популярна телеведуча та блогерка Леся Нікітюк ніколи не сидить склавши руки. Жінка постійно у клопотах, то працює, то опановує нові хобі. Нещодавно, ми писали про її нове захоплення спортом, на яке відреагував сам Олександр Усик. А вже зараз, жінка вирушила на шопінг.

У своєму Instagram, блогерка виклала новий пост. На фото Леся стоїть на фоні чоловічої спідньої білизни. Вибір такий, що очі розбігаються, тому, вона вирішила запитати поради у підписників.

“Який твій колір?”, – лаконічно підписала знімок телеведуча.

Леся Нікітюк показала свої покупки на хмельницькому базарі

Примітно, що на допис Нікітюк відреагував відомий кулінар Володимир Ярославський. Чоловік зізнався, що жоден з запропонованих варіантів йому не до душу. Кухарю більш подобаються білі труси.

Крім Ярославського допис прокоментувало чимало користувачів мережі. Вони зацінили почуття гумору телеведучої, а дівчатка поділилися порадами та навіть розкрили секрет, що потрібно зробити, аби у домі з’явився чоловік.

“Оце вайб Леся, а то всі гламур”, “Беріть своєму під колір очей, не прогадаєте”, “Я також хочу таке фото! Треба йти зробити. Аж злюся, що не додумалась”, “Щоб з’явився вдома чоловік, треба купити чоловічі труси та капці з “відповідним” розміром. Дівчата зрозуміють”, – написали у коментарях.

Леся Нікітюк показала свої покупки на хмельницькому базарі
Леся Нікітюк показала свої покупки на хмельницькому базарі

Нагадаємо, Леся ніколи не розповідає про особисте життя. На всі питання про стосунки, вона просто віджартовується. Єдине, що відомо, це те, що наразі телеведуча віддає перевагу вільним стосункам. Нікітюк вважає, що з її розкладом життя, на кохання просто немає вільного часу.

Схожі статті

Вітвіцька та її коханий Ситайло відгуляли гучне весілля: зірка засяяла у білій сукні та з ниткою перлин

Соломія Вітвіцька відгуляла гучне весілля разом зі своїм коханим Олексієм Ситайлом та вразила неймовірним образом. Ведуча постала у білосніжні сукні та в перлинах.

Катя Осадча показала, яким виріс її середній син від Горбунова: капітан корабля із золотавою шевелюрою

Катерина Осадча вперше показала, як виглядає її середній син Іван, котрий народився від Юрія Горбунова. Хлопець успадкував гени матері. Подробиці в матеріалі.

Все більше схожа на сестру від іншої мами: Камалія показала, як змінилася її дочка-двійнятко від Захура

Найбагатша співачка України Камалія показала, як зараз виглядає її дочка двійнятко. Як так сталося, що вона схожа на іншу жінку і хто вона?

По дорозі в Монако: Олександр Усик показався на велосипеді посеред моря — транспорт дивний, але ефектний

Відомий український боксер Олександр Усик неабияк здивував мережу, коли показав велосипед, що їздить по воді. Опанувати незвичайний транспорт, чоловік зміг з першого разу.

Через нього не дала шансу відомому багатію і красеню: що відомо про немолодого чоловіка Наталії Могилевської

Наталія Могилевська багато років шукала своє щастя, і відхилила можливість бути з неймовірної краси мільйонером. Тоді стало відомо про її роман з іншим.

“Мам, не хвилюйся”: Ксенія Мішина розповіла, як почалось нове життя її сина — чи впорався Платон?

Син відомої української акторки Ксенії Мішиної, за тиждень навчання зробив те, чого остерігаються інші, адже реакція батьків може бути не такою, як у зіркової мами.