Рубрики: Фото та відео
18.07.2024 12:15

Як виглядають усі діти Нелі Шовкопляс: за раз народила одразу двох – поціловані не Гордєєвим, а сонечком

Популярна українська телеведуча Неля Шовкопляс показала, як виглядають її діти. Чому публіка підозрювала, що хлопчики є синами Єгора Гордєєва?
Поділитися

Неля Шовкопляс та Єгор Гордєєв — не найкращий телевізійний тандем, адже поки що їм не вдається переплюнути Руслана Сенічкіна та Людмилу Барбір. І тим не менш, вельми цікавий та крутий.

У ведучих надзвичайно цікава взаємодія на екрані, прекрасна хімія, вміння зацікавити та зачепити глядача, тощо. Однак, публіка у цьому побачила дещо більше, ніж професійну роботу.

Неля Шовкопляс показала, як виглядають її діти

 Неля Шовкопляс показала, як виглядають її діти

Так, коли Шовкопляс вперше познайомила аудиторію зі своєю сім’єю, зокрема з чоловіком та двома дітьми, у коментарях одразу ж з’явилися зауваження про те, що хлопчики надзвичайно схожі на Єгора. Дует почали підозрювати у тому, що вони пара в реальному житті.

Неля та Єгор на це реагували з гумором. І варто відмітити, що виявляється це не стало проблемою для благовірного телеведучої. В останньому інтерв’ю вона зізналася, що її чоловік просто не читає коментарі та не сидить в соціальних мережах, а тому не ревнував кохану до Єгора.

Тим часом хлопчики ростуть та змінюються і вже помітно, що з колегою матері вони насправді не мають нічого спільного як раніше, і зараз здебільшого просто схожі на неділю.

 Неля Шовкопляс показала, як виглядають її діти

Хлопчики мають пшеничний колір волосся, світлі очі, шкіру і навіть схожу міміку. Неля Шовкопляс не приховує, що бути матір’ю двох активних хлопчиків буває дуже складно. Зокрема їй доводиться багато часу проводити з ними на вулиці, щоб хлопці мали можливість вкласти у щось свою велику енергію.

Нагадуємо, рік тому Неля Шовкопляс вперше розповіла, що не просто була на межі розлучення з чоловіком, а фактично подала заяву. Втім, через події в країні вони спочатку не змогли реалізувати свій план, а пізніше прийняли рішення все ж таки спробувати налагодити стосунки. Зараз Неля Шовкопляс активно відвідує сімейного психотерапевта, щоб підтримати своє сімейне життя.