Рубрики: Фото та відео
18.07.2024 12:20

48-річна Наталія Могилевська вперше показала старшу дочку: носить хвостики і старанно вчиться в школі

Знаменита українська співачка Наталія Могилевська вперше показала старшу прийомну дочку. З'ясувалося, що дівчинка носить хвостики і старанно вчиться.
Поділитися

Наталія Могилевська досить довго приховувала факт усиновлення. І напевно ніколи б не наважилася заговорити про це, якби не злив інформації до мережі. За незрозумілих обставин та причин зірка раптом потрапила в об’єктив користувача разом з маленькою донечкою. Саме тоді стало зрозуміло, що приховувати правду більше немає сенсу.

В новорічну ніч Наталія Могилевська зробила величезну заяву, в якій зізналася, що наважилася втілити давню мрію та взяла на виховання двох прекрасних дівчат. Показувати їх публіці вона відмовилася. Мовляв, дівчата зовсім не готові до публічного життя і тільки-но почали адаптовуватися.

Наталія Могилевська показала, як виглядає її старша прийомна дочка

Наталія Могилевська показала, як виглядає її старша прийомна дочка

Разом з дівчатами Наталія поселилася у заміському будинку, де багато проводить часу разом зі своїм коханим та дітьми. На території є прекрасний сад, а також достатньо простору для обидвох, щоб грати, розвиватися та вчитися. Зокрема старша виявилася дівчиною з жагою до знань. Наталія Могилевська вже розповідала про те, що її вразило, наскільки серйозною та дорослою вона стала.

Окрім того, співачка висловила своє бажання зробити життя дівчини простішим, адже декілька років вона витратила на те, щоб бути мамою для своєї маленької сестрички. І хоча обличчя спадкоємиці вона не показує, нещодавно показала, як вона вчиться за робочим столом.

Знімок був зроблений зі спини. Можна помітити, що у неї зроблені два хвостика.

Наталія Могилевська показала, як виглядає її старша прийомна дочка

“Я серйозно переживаю за навчання та освіту дітей. Особливо старшій дочці. І переживаю за те, щоб дати хорошу освіту. Ми, крім школи, маємо додаткові заняття. Займаємось у різних школах. Я хочу, щоб вона мала різні можливості в житті та різні професії”, – наголосила Наталія.