“Моя старша дочка стала мамою для молодшої”: Могилевська вразила зізнанням про те, що пережили її діти

Декілька місяців тому Наталія Могилевська неабияк здивувала мережу зізнанням про те, що в неї є дві прекрасні дочки, яких вона удочерила. Але показувати вона їх відмовилася.

Причина доволі зрозуміла та раціональна — Наталія не хоче випробовувати дівчат на міцність подібними речами. Адже слово та популярність приносять дуже багато дискомфорту, особливо дітям зірок. Співачка запевнила, що не хоче, аби її дочки, які тільки тільки-но пройшли адаптацію та звикли до нового життя, проходили через подібні речі.

Наталія Могилевська розповіла про непросте минуле своїх дочок

 Наталія Могилевська розповіла про непросте минуле своїх дочок

Причому Наталя вже неодноразово пригадувала публічно про те, що в її дівчат було дуже складне минуле, особливо в старшої дівчинки. Нещодавно зірка дала на цей рахунок більш вичерпну відповідь, яка дала загальну картину глядачам стосовно минулого Мішель. Так як діти залишилися без батьків, дівчинка взяла на себе роль матері у дуже юному віці.

“Моя старша донька стала мамою для моєї молодшої. В певний момент вона взяла на себе усю цю відповідальність дорослої людини, вона рятувала життя декілька разів молодшої, коли вони голодували, вона знаходила їжу, годувала молодшу, якій було всього півтора рочка”

Могилевська підкреслила, що на даний момент її головною метою є повернути дівчині її дитинство. Артистка зізнається, що робить для цього все необхідне, навіть качає прийомну дочку на руках, нагадуючи їй про те, що вона все ще дитина.

Варто відмітити, що Наталія Могилевська насправді має доволі багатий досвід у питаннях виховання дівчат, адже колись зустрічалася з чоловіком, в якого їх було троє. Поговорювали, що з найменшою у Могилевської склалися найтепліші стосунки, і вона настільки до неї прив’язалашся, що цілувала їй маленькі ніжки перед сном.

Як артистка пережила потім розлуку з дівчатами, до яких встигла прив’язатися за 5 років, невідомо, адже Наталія про це ніколи не говорила на публіку. Але саме після того, як вона познайомилася з дітьми Єгора Долініна, почала говорити про те, що хоче народити власну дитину.

Схожі статті

Бужинська показала молодших дітей від іноземця: а як виглядає її старша донька від пластичного хірурга

Співачка Катерина Бужинська часто показує молодших дітей від болгарського бізнесмена - двійнят Діму та Катю. А як виглядає її старша дочка, що народилася від пластичного хірурга.

Як справжня англійка: Оля Полякова у стильному образі прогулялася Лондоном – штани, кросівки та берет

Українська співачка Оля Полякова, яка уважно слідкує за модними трендами, продемонструвала у Лондоні стильний повсякденний комплект, у якому дуже комфортно гуляти.

“Критична ситуація”: дружина 58-річного Віктора Павліка приголомшила новиною про стан здоров’я чоловіка

Четверта дружина Віктора Павлика - блогерка Катерина Репяхова зникла на кілька днів із соцмереж, а потім приголомшила шанувальників новиною про стан здоров'я знаменитого чоловіка.

Не наважилася ні Лорак, ні Реус: кохана Налчаджиоглу приголомшила зізнанням – тепер із Муратом назавжди

Нова дівчина турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу зробила своєму коханому сюрприз. Його колишні дружини- Ані Лорак та Лілія Реус до такого не додумалися.

Улюбленець мільйонів жінок Віталій Салій щасливо одружений: як виглядає дружина і син українського актора

Український актор Віталій Салій не звик розповсюджуватись на тему особистого життя в мережі. Проте кілька деталей про сім'ю знаменитості все-таки відомо. Як виглядає дружина та єдиний син артиста?

Ведуча ТСН Наталія Островська розповіла, чому у чоловіків раптом зник до неї інтерес: все змінила одна подія

Знаменита українська телеведуча Наталія Островська розповіла, як сильно змінилася її аудиторія. За її словами, здебільшого зник інтерес у чоловіків.