Рубрики: Фото та відео
24.07.2024 14:14

“Зірки-хмарочоси”: скільки сантиметрів у зрості Каті Осадчої, довгоногої Олі Полякової та Лесі Нікітюк

Не у сантиметрах щастя. Але завжди добре, коли цих сантиметрів більше, а не навпаки. Це чудово знають Оля Полякова, Катя Осадча та Леся Нікітюк, які є одними з найвищих зірок українського шоубізу.
Поділитися

Навряд багато людей назвуть невеликий зріст перевагою. А якщо вдома всі низькі, то можна забути про ефективне використання верхніх полиць. У протилежної ситуації лише переваги. Завжди можна дістатися до всього, що вам потрібно, а на концертах і в натовпі не доводиться підстрибувати чи визирати з-за спин вищих людей перед собою. А ще це просто красиво, що доводять зірки українського шоубізнесу Леся Нікітюк, Оля Полякова та Катя Осадча.

Королева ночі часто з’являється на сцені на підборах та з великою короною на голові. Може здатися, що саме вони забезпечують їй високий зріст. Насправді співачка може похизуватися власними 180 см. Звісно ж, краса Олі є заслугою не лише зросту, а також природних даних і догляду за собою. Артистка активно займається спортом, користується якісною косметикою, слідкує за раціоном та намагається наповнювати своє життя позитивними емоціями.

Оля Полякова у себе вдома та на сцені

Без головного убору багатьом шанувальникам важко уявити й Катю Осадчу. Її красиві, часом чудернацькі капелюшки перетворилися на фірмову фішку та невіддільно асоціюються саме з популярною телеведучою. Але головні убори та різноманітні вбрання мають чудовий вигляд на Осадчій завдяки її неповторній зовнішності. Саме тому в підлітковому віці шлях до слави Катя почала з модельного бізнесу. Там її зріст, який зараз сягає 180 см, став козирем.

Катерина Осадча під час прогулянок Києвом

Ще однією красунею, що може стати на рівні з Осадчою та Поляковою, є Леся Нікітюк. Ах, ці ноги. У декого весь зріст лише трішки більше, ніж їхня довжина у телеведучої Нового каналу. Леся чудово розуміє таку свою перевагу, тому завжди за нагоди хизується нею на фото.

Світлини з особистого акаунту Лесі Нікітюк