Хотіла все зробити сама, але знадобилася допомога зіркової матері: Машу Полякову підвели дорогі їй люди

Старша донька відомої артистки Олі Полякової вирішила піти стопами матері та присвятити життя вокалу. Попри те, що дівчина виконує зовсім іншу музику, періодично їй потрібна допомога мами.

Маша Полякова отримала від матері не тільки привабливу зовнішність, а й любов до музики. Дівчина вирішила присвятити своє життя творчості та активно розвивається в цьому напрямку. Вона самостійно пише і тексти, і музику, і навіть наважилася на зйомки кліпу. На жаль, не все пройшло так, як вона очікувала.

Вчора, Маша вирішила запросити підписників долучитися до створення її кліпу. У своєму Instagram, дівчина повідомила місце та час, коли чекатиме всіх охочих потрапити до масовки.

Полякова розповіла, які труднощі виникли у її доньки під час зйомок кліпу
Полякова розповіла, які труднощі виникли у її доньки під час зйомок кліпу

Але вже сьогодні, вона зрозуміла – щось пішло не так. Відізвалося набагато менше підписників, ніж вона очікувала. Дівчина була у розпачі та навіть заманювала людей безплатними напоями.

Полякова розповіла, які труднощі виникли у її доньки під час зйомок кліпу
Полякова розповіла, які труднощі виникли у її доньки під час зйомок кліпу

Схоже, що навіть це не допомогло залучити аудиторію, тому Маша вимушена була звернутися до своєї зіркової матері. Після чого, в Instagram Олі з’явилося свіже сторіс, у якому співачка просить про допомогу. Вона зазначила, що донька до останнього приховувала свої плани від неї та хотіла все зробити сама. Проте, в неї не вийшло, тому зірка просить долучитися та буквально врятувати її спадкоємицю від провалу.

“Всім привіт, дорогенькі мої. Моя Маша, дочка, сьогодні знімає свій перший кліп, але оскільки вона дуже хоче все робити сама, вона мені про це нічого не сказала. Вона з кимось там домовилася і знімає. І їй потрібні люди в кліп для зйомок, ну там потанцювати… Вона про це попросила своїх підписників вчора ввечорі і звісно, що там не дуже багато прийшло людей. І вона мені дзвонить, каже “мамо, поможи”, а я до вас звертаюся, поможіть, будь ласка, моїй дитині зняти її перше відео. Вона дуже готувалася”, – звернулася Оля до своїх підписників.

Полякова розповіла, які труднощі виникли у її доньки під час зйомок кліпу
Полякова розповіла, які труднощі виникли у її доньки під час зйомок кліпу

Судячи з того, що Маша повідомила про зміну локації, небайдужі все ж таки знайшлися. Добре, коли в тебе є до кого звернутися за допомогою. Поляковій окремий лайк, за те, що вірить у свою доньку та підтримує її прагнення.

Схожі статті

Вітвіцька та її коханий Ситайло відгуляли гучне весілля: зірка засяяла у білій сукні та з ниткою перлин

Соломія Вітвіцька відгуляла гучне весілля разом зі своїм коханим Олексієм Ситайлом та вразила неймовірним образом. Ведуча постала у білосніжні сукні та в перлинах.

Катя Осадча показала, яким виріс її середній син від Горбунова: капітан корабля із золотавою шевелюрою

Катерина Осадча вперше показала, як виглядає її середній син Іван, котрий народився від Юрія Горбунова. Хлопець успадкував гени матері. Подробиці в матеріалі.

Все більше схожа на сестру від іншої мами: Камалія показала, як змінилася її дочка-двійнятко від Захура

Найбагатша співачка України Камалія показала, як зараз виглядає її дочка двійнятко. Як так сталося, що вона схожа на іншу жінку і хто вона?

По дорозі в Монако: Олександр Усик показався на велосипеді посеред моря — транспорт дивний, але ефектний

Відомий український боксер Олександр Усик неабияк здивував мережу, коли показав велосипед, що їздить по воді. Опанувати незвичайний транспорт, чоловік зміг з першого разу.

Через нього не дала шансу відомому багатію і красеню: що відомо про немолодого чоловіка Наталії Могилевської

Наталія Могилевська багато років шукала своє щастя, і відхилила можливість бути з неймовірної краси мільйонером. Тоді стало відомо про її роман з іншим.

“Мам, не хвилюйся”: Ксенія Мішина розповіла, як почалось нове життя її сина — чи впорався Платон?

Син відомої української акторки Ксенії Мішиної, за тиждень навчання зробив те, чого остерігаються інші, адже реакція батьків може бути не такою, як у зіркової мами.