Рубрики: Фото та відео
27.07.2024 18:59

Спить на вулиці, зате з сумкою Сен-Лоран: екс-дружина Потапа Горова показала своє життя після двох розлучень

Екс-дружина Потапа Ірина Горова показала своє життя після двох шлюбів. Здавалося, що у продюсерки все склалося найкращим чином, але чи це правда так?
Поділитися

Ірина Горова пережила свої дві розлучення найдивовижнішам чином. Здається, немає жодної жінки в українському шоу-бізнесі, яка настільки добре перенесла подібні події у своєму особистому житті.

Ірина Горова просто відпустила екс-коханих з легким серцем, але продовжувала їх підтримувати і навіть захищати. Зокрема, вона запевняла пресу, що Потап не здатен на зраду і прекрасний чоловік і тато. Так само, вона заперечувала його зв’язок з Настею Каменських, хоча час істини наближався.

Ірина Горова показала, як проводить час, будучи незаміжньою

 Ірина Горова показала, як проводить час, будучи незаміжньою

Зараз у Ірини хорової старша дитина вже самостійна і живе за кордоном. Так, Наталія Горова вийшла заміж декілька років тому та переїхала до Польщі, де працює у сфері маркетингу.

Тим часом її молодший син Андрій вже підліток, надзвичайно виріс, активно спілкується з батьком, їздить світом, набирається досвіду, займається спортом і все частіше з’являється на її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Ірина зізнавалася, що насправді Андрій не любить зніматися для блогу, але складається враження, що цей момент у його ментальності змінюється.

Ірина Горова в свою чергу надзвичайно близька з власною аудиторією. Разом з Потапом вони являються найвідомішими продюсерами в українському шоу-бізнесі, якщо звісно опустити Костянтина Меладзе, який вже давно пробрався до Італії і все менше хітів випускає.

І хоча Ірина може показати своє легшері життя, зазвичай на її сторінці з’являються більш легкі та не елітні знімки. Наприклад, нещодавно вона показала, як заснула на лавці.

Ірина Горова показала, як проводить час, будучи незаміжньою

Але хороші доходи все одно дають про себе знати. І навіть на такому фото Ірина засвітила сумку від Сен-Лоран. Хоча це звичайний кросс-бег і не коштує великих грошей, все одно знаходиться у сегменті люкс.