“Моя киця”. Колишня дружина Потапа Ірина Горова показала фото з дочкою від першого шлюбу: вся в батька

Знаменита українська продюсерка Ірина Горова вперше за довгий час показала, як виглядає її старша єдина дочка Наталія. Детальніше в нашій статті.

Як відомо, Ірина Горова та Потап розлучилися приблизно 10 років тому. Пара далеко не одразу наважилася розповісти про те, що насправді відбувається у їхніх стосунків, і про розрив стало відомо лише через 2 роки після фактичного розставання.

При цьому Ірина завжди намагалася захищати колишнього чоловіка і запевняла, що ніякої мови про подружню зраду чи інші скандальні речі йти не може. Втім, досвідчені фанати знають, що здебільшого такі заяви робляться як мінімум для того, щоб зберегти репутацію артиста та компанії. Зважаючи на діяльність продюсерів, очікувати від них неоднозначних деталей стосунків було не варто.

Ірина Горова показала старшу дочку від першого шлюбу

Наташа Горова зробила боб-каре
Ірина Горова показала старшу дочку від першого шлюбу

Спільний син пари Андрій залишився жити разом з матір’ю та старшою сестрою. Так, у маленького Андрія на той час була сестра по маминій лінії Наталія. Дівчинка народилася у союзі продюсерки з музикантом Юрієм Горовим.

Зірка пізніше зізнавалася, що зберегла хороші взаємини з чоловіками перш за все заради власних дітей. Зараз Наталія не живе з мамою, а вже незалежна жінка. 2 роки тому стало відомо, що вона вийшла заміж за іноземця. З тих пір вона живе за кордоном. Втім, еміграція не заважає їй регулярно бачитися з сім’єю.

Нещодавно продюсерка показала, як її спадкоємиця виглядає зараз. Вона оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію, яку з ніжністю підписала.

Ірина Горова показала старшу дочку від першого шлюбу

Примітно, що з часом Наталія стала набагато більше схожа на матір, хоча раніше була повною копією свого батька. Втім, дівчина не зраджує світлому кольору волосся, а також спортивному стилю одягу. Можливо, свого часу на неї по впливав не тільки тато, але і Потап, який також обожнює спортивні бренди.

Нагадуємо, що рік тому Ірина та Потап розірвали співпрацю і тепер кожен керує власною компанією.

Схожі статті

Влад Яма, який таємно покинув Україну, засвітився в кримській Ялті: задоволений танцює під водою

Знаменитий український хореограф Влад Яма більше двох років перебуває за кордоном і знаходиться на зв'язку зі співвітчизниками суто через соціальні мережі.

Не шаблонна красуня: Катерина Осадча звела з розуму імпозантного депутата, а слідом за ним – шоумена

Катерина Осадча ставиться до особистого життя з обережністю, саме тому протягом тривалого часу зірка не коментувала його в мережі. Які цікаві факти про романи телеведучої все-таки відомо?

Олександр Кривошапко остаточно забув Тетяну Денисову та показав нову кохану: “Інакше і бути не могло”

Знаменитий український вокаліст Олександр Кривошапко вперше за довгий час показав свою нову дівчину Христину, з якою зійшовся після розлучення.

Сніжана Єгорова вийшла на зв’язок і вразила зовнішнім виглядом: розпатлана та з розмазаним макіяжем

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова вже декілька років проводить поза межами своєї батьківщини, але не припиняє говорити про неї у своїх відео.

59-річний Олег Скрипка вперше за довгий час показав підрослих синів: як виглядають та чим займаються?

Соліст гурту "Воплі Відоплясова" Олег Скрипка опублікував фото зі своїми дітьми, зокрема з двома синами: як виглядають та чим займаються його діти у житті?

Виглядає молодшою за доньку! У Мережі з’явилося фото нової тещі Мурата Налчаджиоглу: це просто фурор

Нещодавно Мурат Налчаджиоглу зробив пропозицію своїй новій обраниці Анастасії Фоксі. Які стосунки в бізнесмена склались із сім'єю коханої та як виглядає його новоспечена теща.