Рубрики: Фото та відео
28.07.2024 12:30

“Завжди приваблювала”: Наталія Могилевська розповіла, як підкорила серце Чалого, Долініна та інших обранців

Відома українська артистка Наталія Могилевська має досить бурхливе особисте життя. Виявляється, у зірки є власні секрети спілкування з протилежною статтю.
Поділитися

Ні для кого не секрет, що народна артистка України Наталія Могилевська не обділена увагою від чоловіків. Виявляється, що у зірки є спеціальні хитрощі, аби приваблювати представників протилежної статі, якими з задоволенням поділилася зі своїми підписниками.

Наразі, Наталія перебуває на сімейному відпочинку. Родина насолоджується сонечком та прохолодною водичкою. Крім того, артистка має навички, які передає названим донечкам. Ще з дитинства Могилевська знала, як привернути увагу хлопців, тож вирішила навчити цьому трюку й свою старшу доньку.

“Заїхали на день в Одесу. Навчила старшу стрибати спиною в басейн. Завжди приваблювала хлопчиків на це… Пишіть, хто так вміє?”, – підписала допис співачка.

Наталія Могилевська розкрила секрет приваблення чоловіків

Мала швидко втямила, що до чого й показала приклад для всіх охочих навчитися такого трюку. На одному відео Наталія показує, як Софія вправно виконує стрибок у басейн. Наталія відчуває неймовірну гордість за себе та своїх підопічний, які дивують її своїми здібностями кожного дня.

Наталія Могилевська розкрила секрет приваблення чоловіків

Крім того, вона показала, як подорослішала її молодша донечка Мішель. Дівчинка нещодавно відмітила свій 4 день народження, проте вже показує задатки самостійності. Наталія насолоджується материнством та старається передати дочкам все що знає про це життя. Тому, жінка дуже тішиться, коли її маленькі принцеси дослухаються до її порад.

“Мі-мі-мі… моя самостійна Принцеса. Взяла “телефон”, окуляри і йде на смачний сніданок. Всім доброго тихого ранку…”, – написала артистка.