Красуні, які закрутили роман зі значно молодшими чоловіками: Матвєєва, Булітко та LAMA здивували вибором

Кохання, коли жінка старша за чоловіка, стає дедалі поширенішим і прийнятнішим у сучасному суспільстві. Матвєєва, Булітко та LAMA довели на власному досвіді, що кохання не має вікових обмежень.

Кохання не піддається обмеженням часу або віку. Ця ідея добре ілюструється в багатьох літературних та кінематографічних сценаріях. Проте, чи все так безхмарно в житті? Деякі українські красуні перевірили це на сласному досвіді.

LAMA

Відома українська співачка набагато старша за свого обранця. Роман молодший за кохану на цілих 18 років, проте це не заважає їм жити разом та насолоджуватися партнером. Їх стосунки, це приклад того, як жінка відчуває себе внутрішньо. За словами артистки, фізичний вік не важливий, головний показник – це вік ментальний і тут вони ідеально підходять одне одному. Наразі, вони разом вже 8 років та не збираються завершувати стосунки. Їм комфортно разом, а це найголовніше.

Lama пояснила, чому обрала молодшого чоловіка
Lama пояснила, чому обрала молодшого чоловіка

Надія Матвєєва

53-річна телеведуча ще у 2022 році зізналася, що зустріла кохання. Виявилося, що кавалер Надії молодший за неї на 20 років. Рідні не зрозуміли захоплення жінки, проте з часом змирилися.

Надія Матвєєва пояснила, чому обрала молодшого чоловіка
Надія Матвєєва пояснила, чому обрала молодшого чоловіка

Матвєєва запевняє, що нарешті почуває себе щасливою та не буде відмовлятися від цих стосунків через думку суспільства. Проте, чоловіка вона не показує, більш того Надя навіть не озвучувала його імені.

Вікторія Булітко

Акторка “Дизель шоу” сумнівалася, чи потрібно занурюватися у стосунки з чоловіком, який на 16 років молодший за неї. Проте, романтичні почуття перебороли страх суспільного осуду. І Вікторія віддалася почуттям.

Вікторія Булітко пояснила, чому обрала молодшого чоловіка
Вікторія Булітко пояснила, чому обрала молодшого чоловіка

Чи варто казати, що зірка нітрохи не пошкодувала про свій вибір. Жінка почуває себе окриленою та спроможною творити. Пара навіть старила спільний дует та періодично радує шанувальників романтичними піснями.

Схожі статті

Суддя “МастерШеф” показала, що робить в Ісландії: Ольга Мартиновська круто пройшлася горами і водоспадами

Зірка телеканалу СТБ Ольга Мартиновська розповіла українцям лайфхаки про те, що слід брати з собою в Ісландію. І що суто їй дуже знадобилося біля водоспадів і прекрасних краєвидів цієї держави.