“Не актуально”. 33-річна Юлія Саніна відмовила у побаченні відомому артисту – чоловік зірки йому не заважав

Фронтмен гурту O.Torvald Женя Галіч зізнався, що поклав око на відому артистку Юлію Саніну. Його не збентежило навіть те, що у жінки є офіційний чоловік.

Відомий артист Євген Галич виявляється, ще той серцеїд. Нещодавно, чоловік зізнався, що був на побаченні з Христиною Соловій. Проте, романтики в них не вийшло, бо співачці раптово стало зле. Тому, він вирішив перемикнутися на іншу зірку українського шоу-бізнесу.

В інтерв’ю з Еммою Антонюк, Женя розпатякав чимало особистого. Загалом, дуже тішить, що артисти почали щиро відкриватися своїй аудиторії та тішити шанувальників цікавими подробицями про їх життя. А що найбільше цікавить фанів? Звісно любовні справи.

Юлія Саніна розповіла, як відмовила у побаченні відомому артисту
Юлія Саніна розповіла, як відмовила у побаченні відомому артисту

Співак зізнався, що Христина Соловій стала не єдиною, кого він кликав на побачення. Виявляється, фронтмен хотів зустрітися у неформальній атмосфері з Юлею Саніною. Ба більше, Женя схоже забув, що у жінки вже давно є коханий чоловік. Звісно, заміжня жінка відмовила залицяльнику, повідомивши, що для неї це питання не актуальне. Тож, Євген залишився без романтики в цей день.

“Нещодавно запрошував на побачення Юлію Саніну з “The Hardkiss”. Вона сказала, що це зараз неактуально. Ми щось сміялися й кажу: “З тебе побачення”. А вона відповідає: “Ні, на жаль, це зараз не актуально””, – розповів музикант.

Юлія Саніна розповіла, як відмовила у побаченні відомому артисту
Юлія Саніна розповіла, як відмовила у побаченні відомому артисту

Нагадаємо, Юлія Саніна та Валерій Бебко одружилися через два роки після знайомства. Більше 5 років вони приховували свої стосунки, проте важко втаїти шило у мішку, тож з чосом вони розповіли про весілля, яке до речі проходила в автентичному українському стилі. У пари є дитина – 8-річний син Данило. Й хоча після народження сина, у їх родині були негаразди, подружжя змогло їх побороти.

Схожі статті

Суддя “МастерШеф” показала, що робить в Ісландії: Ольга Мартиновська круто пройшлася горами і водоспадами

Зірка телеканалу СТБ Ольга Мартиновська розповіла українцям лайфхаки про те, що слід брати з собою в Ісландію. І що суто їй дуже знадобилося біля водоспадів і прекрасних краєвидів цієї держави.