Рубрики: Фото та відео
29.07.2024 09:14

“Айка засмагла більше всіх”: Наталя Могилевська поділилася емоціями від відпочинку зі своїми доньками

Шанувальники обожнюють бачити Наталю Могилевську у її новій ролі — люблячої мами. Вона намагається дати дітям все, включно з класним відпочинком. Але все ж найкращі емоції отримали не вони.
Поділитися

Зовсім нещодавно Наталія Могилевська поділилася з підписниками новиною — вона їде на море зі своїми дітьми. І ось співачка опублікувала новий пост, де розповіла про власні враження від відпочинку. Наталя вже помітила першу засмагу. Жартома зірка зазначає, що найкраще засмагла її собака Айка. На фото тваринка позує в сонячних окулярах, які гарно пасують до її красивої чорної шерсті та дуже добрих очей.

Також Могилевська розповіла про те, що дарує їй відчуття щастя. За словами співачки, її настрій пояснюється дуже просто — родиною. Коханий Наталії подарував їй квіти та готує для всієї сім’ї смачне м’ясо та піклується про молодшу доньку. А старша донька Мішель допомагає чистити картоплю. І все це на морському узбережжі, яке Могилевська називає українськими Мальдівами, які знаходяться у селищі Котовського.

Наталя Могилевська показала відпочинок з коханим і доньками

Під постом підписники співачки залишили сотні коментарів зі своїм захопленням. Аудиторії особливо подобається Наталя в ролі люблячої мами. Також допис прокоментував відомий інтерв’юер Слава Дьомін, який відзначив, що до нього чудово підійшла перекладена на українську пісня “Морские звезды”, яку артистка випустила ще у 2010 році.

Шанувальники раді бачити Наталію Могилевську щасливою мамою

Тиждень на морі пролетів для пані Могилевської та її сім’ї дуже швидко, тому настав час повертатися додому. Тому співачка вирішила показати підписникам зворушливе відео зі своїм приїздом до Одеси. На ньому можна побачити не тільки Наталію, але і її дітей та коханого, який влаштував для родини такий чудовий відпочинок. Можна помітити, що у своєму житті Могилевська сьогодні щаслива, а разом з нею щасливі й фанати.