Стиліст змінює колір волосся зіркам: Білик, Могилевська – а тепер дістався Трінчер та 70-річної Кудлай

Молодий стиліст та візажист Єгор Андрюшин пропонує українським знаменитостям провести унікальний експеримент, де кардинально змінює їхню зовнішність. Деяких навіть важко дізнатися.

Ще рік тому про молодого київського стиліста Єгора Андрюшена знало лише вузьке коло людей, які цікавилися технікою нанесення макіяжу та косметикою, проте сьогодні про  талановиту молоду людину знають усі. Все сталося завдяки його співпраці з українськими зірками, яким він пропонував провести унікальний експеримент та кардинально змінював їхню зовнішність. Однією з перших у кріслі Андрюшина побувала Ольга Цибульська, потім Ірина Білик, Наталія Могилевська та багато інших.

54-річна Ірина Білик довірилася молодому візажисту
54-річна Ірина Білик довірилася молодому візажисту

Один із найскандальніших та найобговорюваніших експериментів був із дочкою Олі Поляковою Машею, яку він перетворив на копію своєї мами та співаком Володимиром Дантесом, який погодився нанести на своє обличчя тонну косметики.

Дантес зробив гламурний макіяж у візажиста Ірини Білик
Дантес зробив гламурний макіяж у візажиста Ірини Білик

А тепер Андрюшин дістався 70-річної Алли Кудлай та 22-річної Ганни Трінчер. Обом зіркам стиліст кардинально змінив колір волосся. Що з цього вийшло, дивимось на відео. Так, для Народної артистки України Єгор Андрюшин запропонував досить сміливий експеримент і вдягнув на неї перуку з каре та коротим чубчиком з яскравим блакитним волоссям. Перетворення Кудлай мало неймовірний відгук у Мережі. Усі зійшлися на думці, що після роботи Андрюшина співачка стала виглядати, як мінімум на 30 років молодшою.

Стиліст змінює колір волосся зіркам
Стиліст змінює колір волосся зіркам

22-річній Анні Трінчер молодий стиліст запропонував не час стати білявкою. Реакцію артистки було записано на відео. Хоча співачка була приємно вражена, багатьом не сподобалося її перетворення.

“Света з Букіних”, “Мені одній Аня стала схожою на зрадницю Аню Асті? Аж якось не по собі”, “Аня брюнетка по життю”, “Аня брюнетка по життю”, – писали у коментарях.

А що ви скажете з цього приводу?

Схожі статті

Усі пам’ятають її доглянутою білявкою: як виглядає зараз Лідія Таран – Франція змінила її до невпізнання

Лідія Таран, яка переїхала з дочкою до Франції, останнім часом дуже рідко з'являється на публіці, але іноді робить виняток. Як змінилася зірка 1+1 за два з половиною роки?

Не “Холостячка”, а кінь: 35-річна Ксенія Мішина розповіла, кого бачить зранку у відображенні в дзеркалі

Ксенія Мішина — дуже працьовита дівчина. Останнім часом навіть занадто. Акторка зізналася, що насичений графік дуже впливає на неї та розповіла, кого вона тепер собі нагадує.

Помер молодий актор “Ліги сміху”: в нього залишилася велика сімʼя і люди, які проливатимуть сльози за ним

Стало відомо, що актор Ліги сміху на затримався у цьому світі надовго і залишив своїх рідних, рушивши на небеса. Що сталося і які відомості є на даний момент?

Питали про костюм: Осадча вразила 3-ма стильними образами у світлому відтінку – як бути в тренді осінню 2024

Зірка "Світського життя" Катя Осадча поповнила свій осінній гардероб трьома стильними костюмами у світлих відтінках, які ідеально підкреслюють переваги та приховують недоліки фігури, якщо вони є.

Співає для курей, гладшає і танцює за їжу: як зрадниця Ані Лорак та втікачі Потап і Влад Яма втратили славу?

За останній декілька років багато зірок вирішили відмовитися від України. Але, як виявилося, знаменитими вони були саме на Батьківщині, а в інших країнах доводиться жити скромно, не виділяючись.

Наталія Сумська — щасливиця: відхопила собі найкрасивішого чоловіка країни — Хостікоєв закохав у себе всіх

Пара Анатолія Хостікоєва та Наталії Сумської є однією з найміцніших в українському шоубізнесі. Але красень-актор завжди мав багато прихильниць. Як Наталя змогла стати головною жінкою у його житті?