Рубрики: Фото та відео
29.07.2024 11:29

32-річна Джамала поклала око на справжнього красеня під час відвідин олімпійського селища: що скаже Бекір?

Відома артистка Джамала навідалася в Олімпійське селище, аби підтримати українських спортсменів. Проте, жінка знайшла там те, чого не очікувала.
Поділитися

Українська співачка кримськотатарського походження Джамала навіть після народження третього сина не припинила свою громадську та творчу діяльність. Артистку залюбки запрошують на різноманітні заходи, де вона підтримує український народ. Напередодні свого виступу в українському домі “Volia Space”, Джа завітала до Олімпійського селища, де знайшла для себе дещо цікаве.

Присутність зірки, стала справжнім сюрпризом для спортсменів. Олімпійці були щиро раді побачити кумирку та поспілкуватися з нею. Сподіваємося, такий позитивний настій допоможе їм досягти перемоги на змаганнях.

Джамала показала, чим займається, коли чоловіка немає поруч

Але й Джамала не залишилася без сюрпризу. Оглядаючи селище, вона показала декілька цікавих моментів. По-перше, українські діти передали купу прекрасних малюнків, аби надихнути олімпійців на чемпіонство. По-друге, містечко для олімпійців повністю зроблено з екологічно чистих матеріалів. По-третє, в ньому мешкають дуже привабливі чоловіки.

Джамала показала, чим займається, коли чоловіка немає поруч

На одній зі своїх сторіс в Instagram, жінка звернула увагу на молодика, що милувався краєвидом з балкона своєї кімнати. Як і властиво спортсменам, чоловік має просто неймовірну статуру, якою можна милуватися, що й зробила Джа.

“Я аплодую”, – коротко підписала відео Джамала.

Джамала показала, чим займається, коли чоловіка немає поруч

Здається, на якийсь момент вона навіть забула про свого коханого чоловіка Сеіт-Бекира Сулейманова, якому народила трьох дітей. Нагадаємо, пара одружилася у 2017 році в Києві, але за всіма канонами та з дотриманням традицій Ісламу. З того часу їх родина поповнилася чудовими синочками – Еміром, Селімом та Алімом.