“Він мені осточортів”: 62-річний Ігор Кондратюк розповів, яких неприємностей наробив його фанат і чому

Як відомо, деякі фанати можуть перейти всі межі, коли хочуть отримати бажане. Відомий продюсер Ігор Кондратюк розповів свою химерну історію.

Відомому українському продюсеру Ігорю Кондратюку пощастило зустрітися з дійсно неадекватним фаном. Історія трапилася досить давно, під час зйомок популярного шоу “Караоке на майдані”. Чим завершилось його переслідування, читайте в матеріалі Сенсації.

Про цей випадок продюсер розповів на інтерв’ю у Слави Дьоміна. Виявляється, свого часу “Караоке на майдані” змогло привабити досить дивну особистість. Невідомий чоловік прийшов аби взяти участь у шоу. Й був обраний для демонстрації своїх вокальних навичок, проте не зміг переконати публіку, що дійсно гідний звання переможці. Але це ні крапельки не зупинило чоловіка, він продовжував приходити, аби його дали другий шанс. Щобільше, за словами Ігоря, він ходив би поки йому не віддали б перемогу.

“Він вирішив, що йому треба змагатися до тих пір, поки не переможе. Ну а це не відповідало його вокальним здібностям. І от він переслідував, переслідував, приходив, приходив, приходив”, – пригадав продюсер.

Ігор Кондратюк зізнався, що мав розмову зі слідчим через дивного фаната
Ігор Кондратюк зізнався, що мав розмову зі слідчим через дивного фаната

Проте, Кондратюк запрошувати фанатика знову не схотів. Тоді, чоловік почав чіплятися до решти команди – операторів та режисерів, на що також отримував відмову. Образа зачаїла у серці потенційного артиста, тому він вирішив вирішити справу іншим методом.

“Хтось до мене підійшов, підготував: “Василіч, тільки не переживайте, тут прийшов слідчий, на вас відкрита справа”, – розповів ведучий.

Ігор Кондратюк зізнався, що мав розмову зі слідчим через дивного фаната
Ігор Кондратюк зізнався, що мав розмову зі слідчим через дивного фаната

Чоловік звернувся до органів та написав заяву за порушення його конституційних прав. Через це, Кондратюку довелося пояснюватися зі слідчим та гаяти свій час на непотрібні розбірки. Вирішилася ситуація досить неочікувано – фаната виявився людиною з психічним розладом.

Схожі статті

Суддя “МастерШеф” показала, що робить в Ісландії: Ольга Мартиновська круто пройшлася горами і водоспадами

Зірка телеканалу СТБ Ольга Мартиновська розповіла українцям лайфхаки про те, що слід брати з собою в Ісландію. І що суто їй дуже знадобилося біля водоспадів і прекрасних краєвидів цієї держави.