Рубрики: Фото та відео
29.07.2024 16:22

“Моє серце наповнене любов’ю”: донька Мозгової та Пономарьова зробила камінг-аут і показала свою кохану

Кохання — це прекрасне почуття. Щире, сильне. Саме воно обирає нам партнерів, часом неочікуваних для нас та для людей навколо. Донька Мозгової та Пономарьова показала ту, кого обрало її серце.
Поділитися

Ліричні пісні Олександра Пономарьова часто відгукувалися у нас під час нових взаємин та закінчення стосунків. Особисте життя співака таке ж багатогранне, як і його творчість. Він був одружений двічі. Перший шлюб з Оленою Мозговою подарував йому двох доньок: Зою — співак виховував дитину дружини від попереднього шлюбу, як рідну — та Женю.

Олександр Пономарьов зі своїми дітьми від двох шлюбів

Вдруге артист намагався побудувати сім’ю з Вікторією Мартинюк, але пара розлучилася за 5 років. Цей шлюб подарував співаку сина Олександра. Зараз Пономарьов знаходиться у взаєминах, але тримає особисте життя в непублічному просторі. Іноді на сторінці артиста можна зустріти лише спільні фото з дітьми, з якими він підтримує чудові стосунки.

Донька Пономарьова та Мозгової Зоя навпаки активно ділиться моментами зі свого життя. По публікаціях ви могли здогадуватися про її нові стосунки, але дівчина не підтверджувала їх особисто. Та ось Зоя наважилася на камінг-аут і виклала відео, де ніжно цілує свою дівчину. Про обраницю дівчини відомо мало: звати Юлією, працює в SEO-агентстві.

Донька Мозгової та Пономарьова Зоя неочікувано зробила камінг-аут і показала свою дівчину Юлію

Судячи з допису доньки Мозгової, пара знаходиться у стосунках уже рік. Але тільки зараз Зоя відчула достатню внутрішню свободу, щоб розповісти про все на широку аудиторію. В інших постах, де дівчина з’являлася з коханою Юлією, можна побачити їхній відпочинок у різних куточках світу. Зокрема, закохані відвідували Індію, Німеччину, Данію та Дубай.

Зараз Зоя відпочиває з Юлею в кемпінгах TSC Camping у Швейцарії. Дівчата діляться у соціальних мережах прекрасними краєвидами та спільними радощами. Для Зої рішення про камінг-аут було складним. Та вона зробила це, бо відчуває себе щасливою й розуміє, що з простих речей, як бажання поділитися тим, що всередині, створюється прекрасне.

Донька Олександра Пономарьова та Олени Мозгової Зоя показала фото зі свого відпочинку у Швейцарії