Їй відмовили Пономарьов і Руслана, поки не втрутився Меладзе: як Тоня Матвієнко потрапила на “Голос країни”

Донька легендарної української артистки Ніни Матвієнко стала відома широкому загалу завдяки участі у проекті "Голос країни". Але мало хто знає, що Антоніну туди брати не хотіли.

У 2011 році донька легендарної української співачки Ніни Матвієнко – 29-річна Антоніна вперше з’явилася в телевізійній студії конкурсу “Голос країни”. У супроводі групи підтримки в особі своєї зіркової мами молода жінка гордо підійшла до ведучого – Андрія Доманського і дала йому невелике інтерв’ю. Потім Антоніна вирушила на сцену та велетня композицію з репертуару своєї мами «Не метелиця».

Як Тоня Матвієнко потрапила на Голос країни
Як Тоня Матвієнко потрапила на Голос країни

Проте жоден із зіркових суддів так і не розвернувся до Тоні. Того року у журі “Голосу країни” сиділи український співак Олександр Пономарьов, співачка Руслана, російський співак Стас П’єха та російська співачка Діана Арбеніна. Аргументуючи своє рішення, судді зізналися, що не розуміли, що робити в проєкті з артистом, який має такий рідкісний голос і виконує лише народний репертуар. Щоб не створювати зайвих проблем, вони навіть не стали ризикувати. До того ж, наставники припустили, що Антоніна просто копіює пісні знаменитої народної артистки.

Як Тоня Матвієнко потрапила на Голос країни
Як Тоня Матвієнко потрапила на Голос країни

Щоправда, потім, коли стало відомо, що Антоніна є дочкою Ніні Матвієнко та має професійну музичну освіту, Руслана пошкодувала, що не натиснула заповітну кнопку.

Тільки після втручання головного продюсера “Голосу” Костянтина Меладзе Антоніна Матвієнко здобула другий шанс і все-таки опинилася на музичному проєкті, де пізніше і відбулася її доленосна зустріч із музикантом із Запоріжжя Арсеном Мірзояном.

Тоня Матвієнко розповіла про сварки з чоловіком шлюбі
Тоня Матвієнко розповіла про сварки з чоловіком шлюбі

Щоправда, на той момент чоловік був одружений і не збирався розлучатися. Вдома на нього чекала дружина та двоє синів. Проте зустріч із Антоніною кардинально змінила його життя.

Сьогодні пара щаслива одружена та виховує спільну доньку Ніну. Обидва відомі артисти і багато гастролюють Україною та світом. Щодо репертуару, то Тоня так і продовжує виконувати мамині пісні, які дуже подобаються її шанувальникам.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.