Рубрики: Фото та відео
29.07.2024 23:37

“Скоріш за все куплю це собі у квартиру”: старша донька Олі Полякової Маша показала, на що витрачає гроші

Мистецтво — річ доволі суб'єктивна. Тому у кожної людині є власний погляд на одну й ту ж роботу. Маша Полякова показала сучасні картини, які її вразили настільки, що вона захотіла придбати їх додому.
Поділитися

Оля Полякова — надзвичайно творча натура та яскрава особистість. У своїй кар’єрі вона багаторазово експериментувала з образами та стилем, вдавалася до екстравагантних та епатажних дій. Саме це зробило її популярною, обожнюваною мільйонами. Такі риси є не банальною грою на публіку, а відображенням особистості співачки.

І старша донька Полякової Маша схожа на маму не тільки зовнішністю, але й характером. Так, вона має власну індивідуальність. Але, як і Оля, Марія дуже яскрава, емоційна та не прагне підлаштовуватися під когось. Дівчина не соромиться демонструвати власний стиль, свою унікальність у всьому. Це стосується також облаштування власного житла. Для нього Марія знайшла унікальні картини на одній з виставок в Києві.

Маша Полякова показала цікаві картини на виставці у Києві

Маші все настільки сподобалося, що вона захотіла терміново придбати одну з робіт. Такі картини дуже пасують яскравому характеру та рок-натурі старшої доньки Полякової. Ще однією цікавинкою виставки став ангел, також оформлений в сучасному стилі. Художник сказав Маші, що він магічний, і потрібно лише сказати “HOKO”, щоб все збулося.

Донька Олі Полякової показала, куди хоче витратити свої гроші

Крім мистецтва дівчина обожнює активний відпочинок та спорт. Недавно вона поділилася з підписниками спільними тренуваннями з Сергієм Шереметою, продемонструвавши чудову форму. А зараз Маша показала фантастичну підготовку під час вейксерфінгу. Дівчина вже з другого разу змогла міцно стояти на дошці навіть на високій швидкості.

Маша Полякова катається на вейксерфінговій дошці в компанії мами

Це дійсно вражає, оскільки для такого спорту цього людині потрібні добре розвинені ноги, корпус, баланс та координація. Але навіть при таких умовах декому потрібно багато разів, щоб правильно засвоїти техніку. Проте Марія все змогла майже одразу.