Рубрики: Фото та відео
30.07.2024 13:19

Подружнє ліжко стало мокрим, а хату просто рознесли: покусаній MamaRikа зіпсували літню відпустку

З рота зіркового сина співачка MamaRikа дістала скло, а самому Давіду було дуже весело рознести батькам всю "хату" і зіпсувати бажану літню відпустку.
Поділитися

Українська співачка Анастасія Кочетова, відома як MamaRika, разом із своїм чоловіком, відомим ведучим Сергієм Середою, мають зіпсовану відпустку. У них сталося все, що тільки могло статися. Будинок просто рознесли вщент, саму MamaRikу по кусали, а у їх подружнє ліжко справили маленьку потребу. І все це зробив їхній маленький син Давід. Більше того, син набив собі “шишку”, відкусив шматок скла від бокалу, а потім із чистою совістю ліг собі спати. Про все це зірка повідомила на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

Свій пост про дуже веселі пригоди та відпустку MamaRika підписала: “Коротко про нашу відпустку… Радики, дайте шуму в коментах”. Підписники відповіли, що дитина абсолютно все правильно зробила, щоб вони не розслаблялися: “А то дивись, у відпустку вони поїхали (смішний смайлик, – ред.)”. MamaRika запиталася в цієї її знайомої прихильниці, що на чиїй вона стороні. Та відповіла, що однозначно вона на боці свого улюбленого і золотого Давідіка.

Знайшлися читачі, які назвали весь той треш, про який написала MamaRika, романтикою з дітьми. А загалом, справжня відпустка, це коли діти у бабусі, а відпустка з дітьми — це звичайні щоденні будні просто в іншому місці і з іншою локацією. Деякі фанати назвали відпустку батьків разом із дітьми просто якимись не сумісними речами. Пожартували читачі назвавши пригоди зірок “безцінними моментами”, “план виконано”, “відпусткою тільки для нього (для дитини, мається на увазі, ред.).

“Читала в якоїсь блогерки, що не можна брати з собою у відпустку: дітей!”, – написала жартома одна з фанаток співачки.

Пост зірки викликав у багатьох спогади і про своє дитинство. І багато хто згадує про те, що коли були малими, то “давали” батькам ще того жару. Хтось ще додав, що у такій відпустці просто потрібно пити правильний “чай” і тоді все буде добре. Але сталося дещо, що дуже сильно налякало MamaRika — це той момент, коли син відкусив шматочок скла від бокалу.

“Повний рот скла, яке я діставала, поки він сміявся! Вуаля! У мене все”, – поділилася своїми переживаннями за дитину зіркова співачка.