“Ідеальна пара – це так прісно”: MamaRika вперше заговорила про кризу у сімейному житті з чоловіком

Знаменита українська співачка MamaRika вперше дала інтерв'ю, в якому розповіла про те, через які кризи та проблеми вона проходила разом з чоловіком Сергієм Середою.

За шляхом колись популярної Еріки слідкувала уся Україна, і вона також стала свідком її перших любовних стосунків з колегою. Їхній роман зі Стасом Шурінсом наробив чимало шуму, і навіть став своєрідним піаром для програми і самих виконавців.

Пара не залишилася разом, а як пізніше з’ясувалося, можливо взагалі лише зіграла любов на екрані, так як шоу вимагало певної перчинки та складової реаліті-характеру.

Втім, особисте життя обидвох налагодилося. Зокрема Еріка вийшла заміж за музиканта Сергія Середу. Зірки побралися, а згодом стали батьками.

MamaRika про проблеми з чоловіком

MamaRika та Сергій Середа
MamaRika та Сергій Середа

Народжувала пара в Адонісі, і дала життя прекрасному хлопчику. Співачка активно веде особистий блог соціальній мережі Instagram, тому він також приносить їй як популярність, так і стабільний дохід. Втім, у блозі вона часто розповідає про проблеми особистісного характеру, особливо, якщо мова заходить про кризи в стосунках.

І тим не менш, нещодавно і на телебаченні прозвучало її зізнання про те, що і в них на все ідеально.

“У нас нещодавно була четверта річниця весілля. 5 років він мене “морозив” і 4 роки ми одружені – 9 років виходить ми разом. Це такий великий термін. І ми багато через що пройшли: і кризи були, і зараз підхитує. Це великий шлях і велика робота. Ідеальна пара – це так прісно, душно… Ми живі люди: сваримося, бувають конфлікти, діалоги і ми це не приховуємо. Потім всі пишуть, що ми крейзі”, – зізналася MamaRika в “Weekend Show”.

Також артистка порадила іншим парам не забувати про те, що усі навколо живі люди, і кожному партнеру необхідна підтримка та перерва. Але так само інколи необхідно дати сувору мотивацію, яка змусить людину прокинутися та почати рухатися вперед.

На даний момент у молодих людей все добре, хоча MamaRika і зізналася, що нещодавно Сергій мав серйозні проблеми і сильно переживав. Парі вдалося подолати цей період і вони вийшли на новий етап.

Схожі статті

Не гірші за оригінал: як виглядають двійники Винника, Соломії Вітвіцької, Дантеса та ще 2 українських зірок

Зовнішня схожість цих українських та зарубіжних знаменитостей вражає. ТОП-5 двійників, які з першого погляду не відрізниш - Даетес, Винник, Вітвіцька, Фролова, Воржева та їхні голлівудські близнюки.

Хостікоєв віддав перевагу не Сумській, а іншій: кому подарував серце актор, перш ніж усвідомити, що упустив

Історія кохання Анатолія Хостікоєва та Наталії Сумської розпочалася доволі дивним чином, адже спочатку актор надав перевагу абсолютно іншій жінці, а свої почуття усвідомив пізніше.

Забрала фату Могилевської і вийшла заміж за кохання всього її життя: як виглядає дружина екс-обранця зірки?

20 років тому Наталія Могилевська розповіла світу про своє велике кохання. Але вже незабаром це кохання дісталося інший, яка вийшла заміж за колишнього зірки.

Камалія може зробити велику помилку: відомий блогер розкрив неприємні подробиці життя найбагатшої співачки

Відомий український блогер Богдан Беспалов, на тлі новин про весілля Камалії, звернувся до співачки із закликом не робити помилок. А доки він записував ролик, артистка покинула країну.

Тихесенько видалився із соцмереж і втік із України: де зараз перебуває багатодітний Андрій Доманський?

Вже 2 роки Андрій Доманський не виходить на зв'язок. Журналісти довго з'ясовували, куди він подівся, поки сам телеведучий видалився з мереж та втік з України.

Альона Омаргалієва розповіла про третю невдалу вагітність від Тамерлана і назвала причину: “Він не в грі”

Знаменита українська співачка Альона Омаргаієва вперше розповіла про третю невдалу вагітність та зізналася, що стало причиною її втрати. Деталі в статті.