Рубрики: Фото та відео
30.07.2024 14:23

Знайдіть хоч одне незадоволене обличчя: Артем Пивоваров на своєму концерті облив глядачів водою (ВІДЕО)

Своїх "заспаних" фанатів і глядачів популярний на всю Україну Артем Пивоваров будив поливаючи водою з пляшок. Він робив це вигукуючи: "Зараз, зараз Ви прокинетеся...!".
Поділитися

Сучасний український співак, автор пісень, продюсер Артем Пивоваров вирішив охолодити глядів на своєму концерті під час літньої спеки обливши їх водою з пляшки. Зал трохи шумів, але не сильно гучно, і Пивоваров таким чином вирішив їх усіх розбудити. Він брав пляшки з водою, знімав із них кришечки, і бризкав із сцени на людей у зал. При цьому він промовляв: “Зараз, зараз Ви прокинетеся…”. Брав наступну пляшку з водою, бризкав на людей і повторював раз у раз: “Прокидайтеся, прокидайтеся!”.

Бувало, що він і сам попивав водичку з тих пляшок, які відкривав для того, щоб обливати з них глядачів у залі. Пусті пляшки він просто викидав на сцену. Схоже, що Артем Пивоваров це той артист, який по-справжньому “дає жару” на сцені.

 

Таких приголомшливих вчинків у нього багато. Але його фанати сприймають це нормально. У його Instagram є підписники, які досить грубо висловлюються щодо вчинків артиста на сцені. Наприклад, щодо цього випадку з водою Артему Пивоварову написали, що потрібно було йому в обличчя кинути дещо інше. Загалом в історії світової музики, якщо говорити про дуже крутих співаків, то вони запам’яталися на лише своєю творчістю, а й різними вражаючими та дивними діями під час своїх виступів.

Свій вчинок із водою співак прокоментував наступними словами: “Знайдіть хоч одне незадоволене обличчя”.

 

Крім цього, слід зазначити щодо самої аудиторії Артема Пивоварова. Це не прості люди. А більше — трохи “не стримані”, особливо дівчата, які просто шаленіють від співака. Вони можуть його десь під “ловити” і накинутися на нього в буквальному сенсі! Але це велика любов!

“Мої слухачі найактивніші, найстихійніші, і найсвідоміші”, – сказав Артем Пивоваров про своїх фанів і фанаток.