Приймав пологи та крав чорний метал у підлітковому віці: Артем Пивоваров розкрив цікаві факти з біографії

Відомий виконавець Артем Пивоваров не приховує, що його дитинство не було солодким. Він відверто розповів про свою юність справжнього бешкетника.

Популярний артист Артем Пивоваров у дитинстві міг тільки мріяти про знаменитість та великі статки. Й хоча співак зміг вибратися з бідності та кардинально змінити долю, він не забуває звідки родом та як проходили його дитинство та юність. Відвертими зізнаннями чоловік вразив Раміну Есхакзай.

Артем зростав у суто жіночому оточенні. Приклад чоловічої поведінки, він отримав від нерідного дідуся, який з’явився у його житті в віці 12 років. А ось рідного батька, артист зовсім не пам’ятає. За його словами, тато не проявляв бажання спілкуватися з сином.

“Пам’ятаю якісь суперечки, батьки хотіли запитати, чи не цікаво батьку побачити сина, але позитивної відповіді не було”, – пригадав Артем.

Артем Пивоваром розповів факти зі своєї біографії
Артем Пивоваром розповів факти зі своєї біографії

Співак зростав у невеликому місті Вовчанськ на кордоні країни. Тоді, головним заняттям хлопців його віку. були бійки. Й одна з них кардинально перевернула свідомість юного Артема. Його побили, проте мати не стала заступатися за сина. Вова воліла, щоб синочок самостійно справився з ситуацією. І він це зробив.

“Вона сказала дуже сильні, важливі речі для мене: “Ти рано чи пізно залишишся сам, я не зможу тобі допомогти, а потім буде доросле життя, і ти знову залишися сам. Я зараз не можу цього зробити, тому що дуже тебе люблю”. Я це запам’ятав, пішов у гараж, узяв дрин, знайшов тих хлопців і побив їх”, – зізнався артист.

Артем Пивоваром розповів факти зі своєї біографії
Артем Пивоваром розповів факти зі своєї біографії

Артем зізнається, що бувши підлітком робив не дуже гарні речі. Він багато пив, крав чорним метал. Так робили всі в його оточенні. Чоловік зрозумів, що потрібно вибиратися з маленького містечка, бо інакше, він просто не матиме шансу на гарне життя. З його великої компанії з 15 чоловік, наразі він спілкується лише з 3-4. Інших або немає на цьому світі, або вони відбувають покарання у в’язниці.

Тому, коли Артем отримав свідоцтво про закінчення 9 класів, він вирішив вступати до Харкова. Його вибір пав на спеціальність фельдшера-акушера. Й хоча кар’єра медика не приваблювала хлопця, він встиг тричі прийняти пологи та попрацювати помічником анестезіолога.

Артем Пивоваром розповів факти зі своєї біографії
Артем Пивоваром розповів факти зі своєї біографії

Попри те, що робота лікаря вважається дуже престижною та цінується суспільством, Артем не мав жодного бажання розвиватися в цій області. Його життя перетворилося на рутину. Й після роботи чоловіка частенько розраджував алкоголь.

Наразі, він покинув ненависну роботу та активно розвивається на сцені. Підтвердженням його успіху стали схвальні відгуки шанувальників та різка критика хейтерів. Крім того, позавчора його нагородили престижною премією YUNA-2024 у номінації “Найкращий виконавець”.

Схожі статті

“Жінка, яка не народила — не реалізована до кінця”: Альона Вінницька розповіла про своє бачення материнства

Материнство є бажаним для багатьох жінок. Але сьогодні через побудову кар'єри все частіше поповнення в сім'ї відкладається на потім. Чи стало це причиною відсутності дитина в Альони Вінницької?

Він запалював зірки: як Михайло Поплавський допоміг подрузі Каменських та Юлії Саніній у шоубізнесі?

Михайло Поплавський. Це ім'я дуже багатогранне. Причому для багатьох саме у негативному плані. Але без одіозного ректора ми могли б не дізнатися про Юлію Саніну та Аліну Гросу.

Він приводив коханок додому: Ольга Мартиновська вразила правдою про свої стосунки до “МастерШеф” і шлюбу

Суддя проєкту "МастерШеф" Ольга Мартиновська поділилася своїм досвідом романтичних стосунків із чоловіком — ловеласом. Коханка, яку чоловік приводив додому, робила селфі навіть на кухні!

“Робили підтяжку грудей”: 39-річна Тіна Кароль розповіла про пластичні операції, на які вона наважилася

Красивий голос Тіни Кароль гармонійно поєднується з її не менш прекрасною зовнішністю. Але що дозволяє співачці зберігати молодість: правильний догляд та хороша генетика чи пластика?