Рубрики: Фото та відео
01.08.2024 13:55

“Я розридалася”: вперше вагітна 24-річна Полтавська показала, як виглядає позитивний тест на вагітність

Вперше вагітна 24-річна Катерина Полтавська показала, як виглядає її позитивний тест на вагітність. Пара детально розповіла про те, як дізналася про цікаве положення.
Поділитися

Декілька тижнів тому скандальний блогер Богдан Беспалов повідомив, що нібито Володимир Остапчук стане батьком втретє. Його молода дружина Катерина Полтавська, якій всього 24 роки, за його словами, вже носила дитя під серцем. І як з’ясувалося пізніше, ця інформація була абсолютно правдивою.

Дружина Володимира Остапчука розповіла, як вони дізналися про вагітність

Дружина Володимира Остапчука розповіла, як вони дізналися про вагітність

Незабаром блогерка оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію з животом, яким і підтвердила своє цікаве положення.

Для дівчини це буде первісток, однак Володимир вже має досвід батьківства, так як Олена Войченко народила йому сина та дочку. На цей раз у зірки знову з’явився шанс створити міцну сім’ю, і тепер бути поруч зі своєю дитиною. Адже спадкоємці зірка на даний момент проживають в Канаді, і бачаться з татом надзвичайно рідко. Окрім того, є проблеми у спілкуванні: різниця у часі не дозволяє Володимиру дзвонити тоді, коли йому б хотілося.

В свою чергу Катерина вже давно говорила про те, що мрія народити дитину і мати щасливу сім’ю як з картинки. Власне, до своєї мети вона вже активно прямує. Дівчина нещодавно оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію тесту з позитивним результатом.

Дружина Володимира Остапчука розповіла, як вони дізналися про вагітність

“Ось перший тест. Ну правда ж ледь видно. Що в мене руки трусилися. Це не від хвилювання — вони завжди трусяться. На наступний день я знову зробила тест і того разу друга смужка була трохи темнішою. Але ми все одно не вірили”

Нагадуємо, нещодавно Катерина Полтавська давала ексклюзивний коментар на рахунок своїх планів і зізналася, що хоче знайти двох нянь, які будуть допомагати їй справлятися з новонародженим малюком.