Рубрики: Фото та відео
01.08.2024 21:13

“Яблуні та яблучка”: Знамениті мами з доньками, які схожі на них “як 2 краплі” — Полякова, Фреймут, Кравець

Народитися в зірковій сім'ї — уже щастя. А якщо дитина ще й успадковує красу своїх батьків, тоді можна сказати, що доля робить їй подарунок. І його точно отримали доньки Полякової, Фреймут і Кравець.
Поділитися

Практично будь-яка зіркова дитина менш популярна, ніж її батьки. Але саме зірковий статус рідних гарантує нащадкам знаменитостей можливості не тільки для досягнення аналогічного рівня, але й для його перевершення. Особливо коли діти мають схожу зовнішність.

Краса та стиль зірок не меншою мірою є їхнім персональним брендом, ніж голос, почуття гумору або акторська майстерність. Схожість гарантує впізнаваність, яку можна ефективно конвертувати в розвиток власної кар’єри та монетизувати за допомогою реклами.

Чудовим прикладом є старша донька Олі Полякової Марія. Їй усього 19 років, а неймовірно схожа на свою маму дівчина заробляє щонайменше кілька тисяч доларів кожного місяця! А ще відомість Олі дозволяє Маші ефективніше розвивати власну музичну кар’єру.

Оля Полякова та Олена Кравець зі своїми доньками-копіями

Доньку Олени Кравець також звати Марією. Можливо, секрет саме в імені? Адже зовнішньо Маша надзвичайно схожа на знамениту гумористку. Особливо яскраво це помітно, якщо порівнювати дівчину з її мамою у молодості — така ж красуня з чудовою посмішкою.

Красу зіркової матусі також успадкувала Нана Хромаєва — донька Маші Єфросиніної та Тимура Хромаєва. Дівчина навчається в Європі. Публічність вона не любить, тому навіть мама ділиться фото з Наною лише по особливих датах, як її день народження.

А ось 18-річна донька Ольги Фреймут Злата Мітчелл охоче ділиться фрагментами зі свого життя з підписниками. Хоча вона наймолодша серед усіх чотирьох, але вже давно стала самостійною від мами та не зовсім не користується її зірковим статусом. Злата проживає у США. Україну вона відвідує рідко та надає перевагу саме життю в Америці.

Маша Єфросиніна з донькою Наною та Ольга Фреймут зі Златою Мітчелл