Оля Полякова показала своє обличчя без макіяжу: такою її завжди бачать гримери – а тепер і ви (ФОТО)

Відома співачка Оля Полякова розсекретила те, якою вона буде у новому кліпі на пісню "Яблука". Щоб увійти в образ їй навіть довелося наростити світлі брови.

Не встигла відома українська співачка Оля Полякова побавитися з Melovin “за останньою партою” на зйомках нового проєкту “Неймовірні дуети”, як вона вже кинулася знімати новий кліп на пісню “Яблука”. Про це вона особисто повідомила в своїй stories у соцмережі Instagram.

За її словами, у неї сьогодні, 31 липня, зйомки кліпу на нову пісню. Тому зараз вона перебуває на певних косметологічних процедурах, які підготують її до потрібного “кадру”.

У кліпі Оля Полякова буде без звичного для всіх яскравого макіяжу. І макіяжу, як такого в принципі. Ось це і найцікавіше — зірка вже показала, як вона виглядає без сильного гриму та якою вона буде у новому кліпі. Її вії легенько підфарбували тушшю, на повіки нанесли світлі тіні, а губи зробили ледь помітно нафарбованими — наближеного до натурально-малинового кольору.

На зйомках кліпу Оля Полякова показала себе без макіяжу
На зйомках кліпу Оля Полякова показала себе без макіяжу

Оля Полякова розповіла, що їй для зйомки в кліпі потрібні світлі брови і вони разом із гримером вирішили їх наростити. Для цього вони взяли шматок світлого волосся і якимось дивом додали співачки у її рідні брови. Все це виглядає дуже натурально і гарно.

“Ось така дитяча краса. Як відсутність макіяжу круто виглядає. Боже, хто це, це що я?”, – прокоментувала свій же новий образ до зйомок нового кліпу у пісні “Яблука” Оля Полякова.

Якісь більші подробиці щодо своєї пісні та кліпу співачка поки що не розкриває. Відомо, що паралельно вона готується вже навіть до концерту у Палаці Спорту в Києві, який відбудеться практично аж через три місяці, 26 жовтня. Також співачка продовжує зйомки проєкту “Польова кухня”. Даний захід вона проводить для відпочинку наших захисників.

Схожі статті