Рубрики: Фото та відео
02.08.2024 23:02

Це роблять Полякова, Могилевська, Осадча та Білик: що необхідно регулярно повторювати зі своїми дітьми?

Виховання дітей, спілкування з ними на рівних — це дуже важливо у будь-якому віці. Але зміцнити стосунки можна ще однією простою дією, яку регулярно роблять Кароль, Осадча та інші зірки.
Поділитися

Шанувальники обожнюють фото зірок з їхніми дітьми! І на багатьох світлинах можна побачити дещо спільне — обійми. Я і більшість з нас, знаменитості часто вкладають в цю дії прагнення проявити любов та ніжність, підтримати людину. Але насправді ця проста дія має значно більше користі та позитивних ефектів, які можна розглянути з наукового погляду.

Обійми допомагають боротися зі стресом та підвищити настрій. Обидва ефекти досягаються завдяки окситоцину, який багатьом відомий під назвою “гормон щастя”. Він знижує концентрацію кортизолу в крові, тим самим зменшуючи стрес. Якщо ж людина вже знаходиться в хорошому настрої, то обійми дозволяють зробити його ще кращим.

Доньки співачки Олі Полякової: старша Марія та молодша Аліса

Чудовим прикладом обох ефектів є доньки Олі Полякової. Старша Маша, яка майже завжди знаходиться поруч з мамою, отримує від неї завдяки обіймам гарні емоції. А молодша Аліса тривалий час була далеко від дому, за яким дуже сумувала. І подруги підтримували її саме обіймами. Хоча зрештою Оля забрала дівчинку в Україну, щоб їй було краще. Все ж рідний дім та мамине тепло завжди дарують більше радості.

Також обійми відіграють дуже важливу роль у вихованні. Новонародженим вони дарують почуття захищеності, діткам старшого віку — дозволяють відчути більший емоційний зв’язок. Також такий простий жест дозволяє показати дитині, що вона важлива та цінна. Це сприяє правильному розвитку та формуванню здорової самооцінки.

Сім’я Юрія Горбунова й Катерини Осадчої та Наталя Могилевська з молодшою донечкою

Тому своїх дітей часто обіймають Юрій Горбунов та Катя Осадча, у яких є два спільних сини. Часто свою ніжність так проявляє Наталія Могилевська, яка нещодавно стала мамою двох чудових доньок. Ірина Білик регулярно обіймає свого сина Табріза. Але й старший Гліб, який вже давно живе самостійно, також отримує ніжні обійми під час зустрічей, бо вони дозволяють зміцнювати сімейний зв’язок та показувати важливість родити одне для одного.