Зірка “Світського життя” Катя Осадча зізналася про своє таємне захоплення – Горбунов знає про це вже давно

Найгламурніша ведуча на українському телебаченні, зірка "Світського життя" Катя Осадча зізналася про своє таємне захоплення, про яке знав лише її чоловік.

На сьогодні 40-річна Катя Осадча є найвідомішою ведучою на українському телебаченні, за життям якої з цікавістю спостерігають мільйони українців і не тільки. Знаменитість веде сторінку в Інстаграм, де докладно розповідає про свої нові благодійні проекти, подорожі, особисте життя та захоплення.

Так, напередодні Катя Осадча оприлюднила великий пост, в якому розповіла, як пройшов у неї другий місяць літа. У коментарях під фотографіями знаменитість перерахувала по пунктах усі свої справи, які встигла зробити у липні 2024 року, а також поділилася своїми емоціями та переживаннями за цей період.

Також у цей день зірка “Світського життя” вперше розповіла про своє захоплення, про яке знав лише її чоловік Юрій Горбунов та близькі люди. Як з’ясувалося, зірка “Світського життя” любить ходити барахолками і розглядати старі антикварні речі. На одному зі знімків, де було зображено дзеркало у красивій дерев’яній рамі Осадча написала:

“Барахолки. Хто ще не знає про мою guilty pleasure”.

Катя Осадча зізналася про своє таємне захоплення
Катя Осадча зізналася про своє таємне захоплення
Катя Осадча зізналася про своє таємне захоплення
Катя Осадча зізналася про своє таємне захоплення

Зазначимо, що вираз “guilty pleasure” означає – погане або ганебне задоволення. Воно давно узвичаїлося визначення почуття провини за пристрасть до чогось. Не будучи кримінальними, ці уподобання чомусь вважаються соціально поганими. У випадку з Катею Осадчою – це захоплення блашиними ринками, де можна купити все, що завгодно, починаючи від рідкісного антикваріату, до всякої непотрібної та оригінальної дрібниці.

Схожі статті

Суддя “МастерШеф” показала, що робить в Ісландії: Ольга Мартиновська круто пройшлася горами і водоспадами

Зірка телеканалу СТБ Ольга Мартиновська розповіла українцям лайфхаки про те, що слід брати з собою в Ісландію. І що суто їй дуже знадобилося біля водоспадів і прекрасних краєвидів цієї держави.