Рубрики: Фото та відео
03.08.2024 14:34

“Вона не винна”: 39-річний Анатолій Анатоліч розповів, яке потрясіння пережив через доньку, яка зараз далеко

Відомий шоумен Анатолій Анатоліч відправив донечок на відпочинок за кордон. Він навіть уявити не міг, що з ними може щось трапитися, адже вони під наглядом.
Поділитися

Багатодітний татко Анатолій Анатолій душі не чаїть у своїх нащадках. Чоловік старається присвячувати їм весь вільний час. Проте, для дітей корисно побути в оточенні інших людей. Тож, прийнявши спільне з дружиною рішення, телеведучий відправив донечок на відпочинок за кордон, у літній табір.

Чоловік й подумати не міг, що через це переживе справжнє потрясіння. Сьогодні у своєму Instagram, Анатолій розповів, якою неприємністю завершується зміна в таборі дівчаток та чому він ледь не посивів від одного телефонного дзвінка.

Анатолій Анатоліч розповів про неприємний випадок у закордонному таборі

Виявляється, вчора вечорі, йому зателефонувала молодша донька Лоліта, проте піднявши слухавку, чоловік почув дорослий голос. Телефонувала одна з виховательок дівчаток. В цей момент для шоумена весь світ здригнувся, за секунду в голові промайнули тисячі варіантів розвитку подій – так він переймався за життя та здоров’я дітей. Але, дякувати долі, з донечками все в нормі, а ось майна у телеведучого поменшало.

“Вчора дзвінок, Лоліта мені телефонує. Я беру слухавку, а там голос керівника групи. Блін, так не можна робити, я ледь не обісрався. Слава Богу, все нормально, з дітьми все добре, живі здорові, але уявіть собі, з номера доньки телефонує керівник – я злякався, що щось сталося”, – пояснив телеведучий.

Анатолій Анатоліч розповів про неприємний випадок у закордонному таборі

Вихователька повідомила, що під час прогулянки Міланом, у Аліси вкрали телефон. Дівчинка дуже засмутилася через цей випадок, багато плакала та звинувачувала себе. Тому, Анатолій поквапився її заспокоїти та пообіцяв придбати кращий смартфон, ніж у неї був. Телеведучий зазначив, що жертва ніколи не винна, винний у такій ситуації тільки один – злочинець, тому не варто себе картати.

“Я кажу: “Запам’ятай, коли в людини крадуть речі, вона ні в якому разі не винна. Ну не буває ситуації, коли жертва винна”, – підкреслив Анатолій.

Анатолій Анатоліч розповів про неприємний випадок у закордонному таборі

Вже зовсім скоро дівчатка повернуться додому, де судячи з усього, на Аліну чекатиме приємний сюрприз. Добре, що батько розуміє, який стрес пережила дитина та вміє знайти  правильні слова, аби заспокоїти доньку.