“В нас контракт”: 45-річний Сергій Бабкін розповів, що тримає його біля дружини Сніжани вже цілих 15 років

Відомий український музикант Сергій Бабкін вже цілих 15 років перебуває у шлюбі. І хоча це не перший його союз, чоловік впевнений, що останній.

Відомий артист Сергій Бабкін 15 років тому зв’язав життя з жінкою, якою вважає своєю долею. Чоловік не раз доводив, що закохані розуміють одне одного з півслова та мають багато спільних пристрастей. Проте, чи все у їх шлюбі так гладко та бездоганно? Нарешті, співак зізнався, що тримає його біля Сніжани.

У своєму Instagram, Сергій часто публікує родинні фото. У подружжя є спільне хобі – вони займаються йогою, медитують та закаляються. Саме ці світлини частенько прикрашають його фотоблог. Проте, цього разу він вирішив піти далі та душевно поспілкуватися з підписниками. Один з шанувальників артиста поцікавився, як Бабкін зрозумів, що зустрів ту саму. Відповідь була неочікуваною.

“Дуже просто. В нас контракт. Впродовж багатьох життів. Це не можливо було не відчути. Мені достатньо було подивитися їй в оці… і я все згадав”, – поділився Сергій.

Сергій Бабкін розповів, на чому тримається його шлюб
Сергій Бабкін розповів, на чому тримається його шлюб

Не знаємо, що Бабкін побачив в очах Сніжани, проте пара разом вже 15 років. Спільно вони пережили багато, навіть подружні зради. Раніше, Сергій розповідав, що після початку сольної кар’єри не зміг втриматися та мав інтимні стосунки з іншою. Цікаво, що дружина відчула зраду та напряму запитала про це чоловіка. Й хоча він заперечував зв’язок, вона все зрозуміла.

“Сніжана мені каже: “Я бачила сон. Ти сидиш посеред кімнати у квартирі. Навколо тебе дуже багато ляльок, такі, як Барбі. Ти сидиш, і з таким обличчям (здивований – примітка редакції). Це правда?”, – пригадав музикант.

Сергій Бабкін розповів, на чому тримається його шлюб
Сергій Бабкін розповів, на чому тримається його шлюб

Зараз, пара щаслива, що не допустила найбільшої помилки в житті та не розійшлася. Подружжя разом виховує трьох дітей – двох спільних Василину та Єлисея й старшого сина Сніжани Артура. Також, у Сергія є син від першого шлюбу, на ім’я Ілля, проте чи спілкується він з ним точно не відомо.

Схожі статті

Витатуював автограф на фанатці: 33-річний Артем Пивоваров продемонстрував, як “увіковічує” свою популярність

Звичайні автографи? На це Артем Пивоваров не погоджується. Якщо вже давати автограф, то краще у вигляді тату. Саме таким подарунком від співака похизувалася одна з шанувальниць.

Фіналістки 12 сезону “МастерШеф” Ольга Рябенко та Валерія Матрохіна показали чоловіків, яким сказали “так”

Що може перевершити справжню пристрасть до кулінарії? Хіба що не менш щире кохання! У житті Ольги Рябенко та Валерії Матрохіної із "МастерШеф" є люди, яким вони подарували своє серце і сказали "так".

Колишня дружина Потапа Ірина Горова заявила про кінець стосунків публічно: “Недовготривалі відносини”

Колишня дружина Потапа Ірина Горова заявила про кінець стосунків публічно і вразила новиною. Поки продюсер знаходиться в Іспанії, у його екс-благовірної великі зміни.

Мінімум тканини на тілі — максимум захвату від авдиторії: Віра Брежнєва вразила привабливістю у 42 роки

Дехто вважає, що після 40 років настає старість. Інші впевнені, що у цьому віці життя тільки починається. У випадку Віри Брежнєвої можна з упевненістю сказати, що у неї після 40 досі молодість.

“Так би і вкусив”. Леся Нікітюк забула Притулу і тепер будує свою історію з іншим: вони – “ідеальна пара”

Леся Нікітюк забула Сергія Притулу і тепер будує свою історію з іншим. Вони підходять одне одному більше, і це бачать всі оточуючі. Деталі в матеріалі.

Христина Соловій показала чоловіка, якому довірилася і не відпускає: Жадану і Вакарчуку так не вірила

Христина Соловій вперше показала чоловіка, якому довірилася сильніше, ніж будь-кому. Хто цей юнак, чи має він відношення до її історії з Жаданом і що далі?