Рубрики: Фото та відео
04.08.2024 12:51

Вираз обличчя, як у людини, що пізнала життя: Іванна Онуфрійчук показала, як виглядає її син від мільйонера

Популярна українська телеведуча Іванна Онуфрійчук показала обличчя свого маленького сина від мільйонера. Хлопчик виглядає, як людина з багатим життєвим досвідом.
Поділитися

З того моменту, як Іванна Онуфрійчук вийшла заміж за казахстанського мільйонера її життя кардинально змінилося. Здавалося і до цього зірка успішно працювала на телебаченні, була відомою та взнаваною. Втім, після весілля на Мальдівах Іванна стала у рази обговорюванішою.

Зірка відчула серйозний підйом у кар’єрі, але раптом все змінилося. Тільки її плани були порушені, однак, повернути минуле життя вже не було ніяких шансів.Телеведуча залишилася жити в Швейцарії, куди переїхала разом зі своїм благовірним, також допомогла усім родичам евакуюватися з України. Заради свого кота Персика зірка ризикнула та поїхала у розпал подій. Улюбленець був у повному порядку. Відтоді публіка почала підозрювати, що зірка завагітніла. І вона дійсно виношувала план з поповнення, але народила лише через 2 роки.

Іванна Онуфрійчук показала, як виглядає її маленький син

Іванна Онуфрійчук показала, як виглядає її маленький син

Так, 2024-го зірка привела на світ прекрасного хлопчика, якого не стала ховати від публіки. Іванна Онуфрійчук розповідає і про свій досвід материнства, і про проблеми з якими зіштовхуються, і навіть про післяродову депресію. Саме їй був присвячений її останній пост.

Але не менш цікавим є супроводження тексту, а саме фотографія матері та дитини. Іванна оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram знімок з малюком, який підняв настрій своїм виразом обличчя. Хлопчик постав у кадрі дуже серйозним, і дивиться в об’єктив так, як людина з багатим життєвим досвідом.

У коментарях під дописом користувачі почали ділитися своїми приємними враженнями від побаченого та засипати компліментами зіркову матусю.

Нагадуємо, що чоловік зірки Алмаз не веде особисту сторінку в соціальній мережі і хоча намагається уникати зайвої уваги до себе, абсолютно не проти зніматися для блогу своєї дружини.