Рубрики: Фото та відео
05.08.2024 11:43

Обличчя батька, характер матері, а імʼя англійське: що відомо про сина Боржемської від Вʼячеслава Узелкова

Не так давно Марина Боржемська вкладала маленького Роберта в дитяче ліжечко, а зараз він вже дорослий юнак, який не соромиться виражати власну думку.
Поділитися

Марина Боржемська та В’ячеслав Узелков зв’язали свої життя у 1999 році. Довгий час їх родина складалася з двох людей. Проте, вони не покидали спроб принести у цей світ ще одне життя. Тоді, доля вирішила зробити їм подарунок та у 2009 фітнес-тренерка народила хлопчика.

Хто ж знав, що маленький Роберт стане справжнім захисником та помічником своєї матері. Коли у 2018 році, Узелкови повідомили про розлучення, голова сімейства не залишив спроб повернути дружину. Марина розповідала, що довгий час її переслідували дзвінки та смс від колишнього. Й тільки після погроз в’язницею, він залишив жінку у спокої.

Марина Боржемська показала, як виглядає її старший син від Узелкова

Окрім погроз, В’ячеслав більше нічого запропонувати не зміг. Нагадаємо, окрім Роберта, тренерка народила донечку Олівію й після розлучення буквально залишилася сама з двома дітьми. Під час інтерв’ю Славі Дьоміну, жінка зізналася, що старший син мусив бавити меншу, доглядати її та допомагати з уроками, поки Марина працювала. Допомоги від боксера не було.

Після початку повномасштабної війни, В’ячеслав зв’язався з родиною та запропонував допомогу. Але на довго ні його, ні дітей не вистачило. Після тих образ, які спортсмен заподіяв їх матері, вони запросто відмовилися з ним спілкуватися, а В’ячеслав покинув всі спроби налагодити стосунки.

Марина Боржемська показала, як виглядає її старший син від Узелкова

Нещодавно, на сторінці 15-річного Роберта з’явився новий допис, у якому хлопець розкрив правду про стосунки з батьком. Він не бажає більше його бачити та просить не турбувати його родину. Парубок виріс й вирішив стримано, але напряму пояснити дорослому батьку, що йому не раді. Марина пишається сином та дякує йому за підтримку, а ось В’ячеслав поки ніяк не коментує допис сина. Напевно, це той випадок, коли мовчання говорить гучніше за слова.