Рубрики: Фото та відео
05.08.2024 07:42

Сама дарує, щоб радіти: Могилевська розповіла, чому самостійно купує подарунки на власний день народження

Практично кожна людина обожнює отримувати подарунки на свій день народження від близьких та рідних. Але у Наталії Могилевської є інший підхід до сюрпризів.
Поділитися

Свій 49 день народження прекрасна Наталія Могилевська провела у колі родини. Близькі з самого ранку оточили співачку увагою, привітали зірку з її святом, а також подарували торт та дуже багато обіймів. Навіть собака Айка відчувала загальну атмосферу щастя та була поруч зі своєю людиною, щоб розділити разом радісні моменти.

Але хоча день народження був у Наталії, зробити сюрпризи рідним вона вирішила сама. Для свого коханого Валентина зірка вирішила присвятити пісню. Саме завдяки доброті, підтримці та турботливості чоловіка Наталія прийняла найважливіше рішення у своєму житті — стати мамою. Співачка зазначила, що поруч із коханим у неї день народження щодня. Ці ж слова Могилевська зробила приспівом пісні, написаної для Валентина.

“У мене день народження кожен день,

тому що поруч той, хто з усіх людей

дарує відчуття казковості життя,

і сумніву немає, що це вона — любов”.

Подарунки також отримали доньки співачки. Соні дістався дитячий електромобіль. Про нього дитина мріяла давно, але Наталія хвилювалася, що дівчинка ще замаленька для того, щоб пускати її за кермо. А коли у зіркової матусі з’явилася впевненість, що малеча впорається, то вона одразу ж захотіла виконати мрію Соньки.

Звісно, цього прекрасного дня без подарунків не залишилася і сама Наталію. Рідні створили для артистки справжнє свято. Коханий купив для неї улюблений чорничний торт, зроблений у Полтаві. Ще один торт Могилевській прислала Анна Трінчер. Нещодавно співачка створила власний десерт на честь свого треку “Зі смаком вишні”.

Наталія Могилевська показала смаколики, які отримала у свій день народження від близьких

До слова, Анна святкує власний день народження майже одночасно з Наталією — різниця всього в один день. Тому легенда українського шоубізнесу привітала молоде покоління зі святом, а також виходом нової пісні. Кліп до неї лише на 11 день після релізу поступився першою сходинкою в “Популярному” YouTube, де зараз знаходиться спільна композиції Jerry Heil та Володимира Дантеса “Губи у губах”.

Також Могилевська похвалилася ще одним чудовим подарунком — вишиванкою. Сорочка в сучасному стилі з красивим орнаментом й приємним побажанням на листівці дуже потішила співачку та зробила день ще кращим.

Співачка Наталія Могилевська похвалилася новою вишиванкою, яку їй подарували на день народження