Наталія Могилевська не втримала зовнішність свого чоловіка у таємниці: як виглядає обличчя Валентина?

Декілька років тому Наталія Могилевська заявила, що будує стосунки з таємничим чоловіком на ім'я Валентин. Його обличчя вона відмовилася показувати, але до мережі вже потрапило його фото.

2022-го Наталія Могилевська вперше розповіла на широку публіку правду про своє особисте життя: в неї з’явився коханий на ім’я Валентин. Його особистість вона розкривати відмовилася. Так само не захотіла показувати його обличчя.

За словами зірки, вони вже були деякий час знайомими. Валентин має досвід життя в еміграції, але зараз перебуває в Україні і активно її підтримує. Навесні 2022-го він підкорив свою кохану, адже допоміг її сестрі перебратися до Франції, щоб народити. Він власноруч перевіз вагітну жінку до безпечного місця.

Наталія Могилевська не втримала зовнішність свого чоловіка у таємниці

Наталя Могилевська прокоментувала плітки щодо пластики свого носу
Наталія Могилевська не втримала зовнішність свого чоловіка у таємниці

І як з’ясувалося набагато пізніше, тоді вони з Наталією забрали Софію та Мішель у свою сім’ю і стали їм батьками. Зараз Могилевська активно розповідає про те, що відбувається в її родині, як вони проводять час з дівчатами, які плани будують на майбутнє.

Безумовно, у зіркової родини вельми широке оточення і маються друзі. І як це часто буває, саме друзі злили кадри з участю Валентина. А зроблені вони були на день народження артистки.

Наталія Городова засвітила обличчя коханого Наталії Могилевської. Скріншоти сторінки авторки посту 

Так, відома бізнесвумен Наталія Городова засвітила обличчя героя нашої статті. Вона була присутня на святі Наталії. У дружньому колі вони привітали іменинницю та наприкінці вечора потішили її святковим тортом. Цей момент Городова вирішила зняти на камеру та поділилася ним на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

На кадрах видніється чоловік знаменитості з тортом у руках. Валентин підніс його до дружини, а вона задула на десерті свічки.

Наталія Могилевська поки що не коментує злив. Але варто нагадати, що минула подібна но вона стосувалася її дочок. На той момент не було відомо про поповнення в родині артистки. Але після зливу Могилевська зробила це важливе зізнання.

Схожі статті