Рубрики: Фото та відео
05.08.2024 21:17

“Літо скоро закінчиться”: Катерина Осадча зізналася про власний промах, який усвідомила занадто пізно

Ви теж раптово усвідомили, що вже серпень, а тому літо скоро закінчиться? Так само зробила й Катя Осадча, поділившись справою, яку їй треба встигнути зробити, поки на дворі тепло.
Поділитися

В дитинстві та дорослому житті є одна незмінна річ — літо. Точніше швидкість, з якою воно проноситься щороку. Достатньо подивитися на календар, побачити там дату “1 червня” та кліпнути очима, як раптово навколо вже серпень. І зірковий статус не захищає від подібного ефекту. На власному прикладі це доводить телеведуча Катерина Осадча.

Зірка зізналася, що липень для неї буквально пронісся. І це попри те, що у Катерини було дуже багато різноманітних активностей. Зокрема, Осадча виступала в ООН, намагаючись привернути увагу світу до українських цивільних, які досі знаходяться у неволі.

Катерина прочитала декілька книг, серед яких “Інтернат” Сергія Жадана. Також телеведуча тішилася виходу в український прокат мультфільму “Нікчемний Я 4”, над дубляжем якого працювала. І це лише неповний список всіх справ, якими займалася зірка.

Катерина Осадча поділилася своїми маленькими радощами та великими досягненнями за липень

Тож якщо ви колись чули, що чим більше активностей та чим частіша їхня зміна, тим довше плине час, то це, що найменше, не зовсім справедливо. І не помітивши, як літо наближається до завершення, Катерина забула “вигуляти” свою колекцію суконь-сіток.

Телеведуча вкотре показала, що їй ідеально пасує будь-який одяг. Тож Юрій Горбунов точно може претендувати на звання головного щасливчика України, бо зміг підкорити таку чудову, красиву та розумну дівчину з ідеальним почуттям стилю, як Катерина Осадча.

Катерина Осадча показала образи, в яких відпочиває вдома на вихідних

Нагадаємо, про одруження телеведучі оголосили у лютому 2017 року. Того ж місяця у пари народився їхній первісток Іван. А через два роки з’явився другий син — Данило. До слова, він народився у серпні, тому цей місяць для Горбунова та Осадчої особливий.