Рубрики: Фото та відео
06.08.2024 13:12

Ранок починається не з кави: ексдружина Остапчука Христина Горняк показалася в образі сучасної покоївки

Колишня дружина Володимира Остапчука Христина Горняк — це дуже розкішна жінка, яка заслуговує того, щоб їй приносили каву у ліжко. Але після пробудження красуня вирішила взяти у руки зовсім іншу річ.
Поділитися

Христина Горняк щоденно знаходиться у русі, має багато справ та активно веде власні соціальні мережі. При цьому дівчина регулярно створює для себе нові унікальні образи, якими вражає своїх підписників. Але навіть в такому ритмі життя Горняк не забуває про буденні обов’язки, як підтримання чистоти у квартирі.

Так, зазвичай Христина прибирає самостійно, не користуючись послугами клінінгу. Вона навіть пропонує замовити власні послуги! Щоправда, це обійдеться охочим дуже дорого. Можливо, простіше буде купити нову чисту квартиру.

З іншого боку, де ви ще знайдете таку красиву домогосподиню, яка задля чистоти у домі навіть готова відмовитися від ранкової кави? Але не від догляду за собою. На світлинах можна побачити, що Христина дбає про свою красу.

Колишня дружина Остапчука Горняк показала, як прибирає квартиру в стильній сукні

Навіть під час прибирання Горняк не забуває про власний стиль. Пилотяжити в сукні? Із задоволенням! Комусь подібне рішення може здаватися незручним, але для зручності у Христини є бездротовий пилосмок-трансформер.

А ще після прибирання та знімання усього процесу її подругою Сонею Нестеренко Горняк змогла нарешті насолодитися кавою. Але й тут не без нюансів, оскільки Христину раптом почав турбувати зуб, через що дівчина відправилася на рентген. Результат невтішний — необхідне термінове лікування, що засмутило нотаріусиню.

Проте сумувала красуня недовго, бо дорогою від лікаря зустріла 4-місячного песика Тоні, який миттєво підняв Христині настрій. А ще дівчина незабаром відправиться на море, що також дарує їй щастя. Хоча повністю відпочивати Горняк не планує та хоче на відпочинок взяти трішки роботи.

Христина Горняк розповіла про відвідини стоматолога та плани на літній відпочинок