39-річний Володимир Остапчук розсекретив стать майбутньої дитини: кого носить під серцем Катя Полтавська?

Майже без п'яти хвилин багатодітний Володимир Остапчук розповів, якої статі його майбутня дитина від Катерини Полтавської. Хто народиться у пари?

Чутки про вагітність Катерини Полтавської випередили новину від пари. Спочатку про цікаве положення блогерки написав Богдан Беспалов, і лише через тиждень дружина Володимира Остапчук показала округлий животик і розповіла про свій особливий стан.

Спочатку дівчина у подробицях розповіла публіці, як саме дізналася про вагітність. За її словами, вони з Володимиром взагалі не очікували такого швидкого результату, і не могли повірити, що на першому тесті побачили дві смужки. Дружина ведучого зізналася, що розридалася від щастя. Варто відмітити, вона неодноразово говорила про свою мрію народити дитину та мати міцну і щасливу сім’ю.

Володимир Остапчук розповів, якої статі його майбутня дитина

Дружина Володимира Остапчука розповіла, як повідомила йому про свою вагітність
Володимир Остапчук розповів, якої статі його майбутня дитина

Тільки-но цей етап завершився, Катерина Полтавська та Володимир Остапчук рушили далі і влаштували гендер-паті, щоб дізнатися стать дитини, а також поділитися щасливою новиною зі своєю аудиторією. Звичайно, кадр із заходу зірки оприлюднили на особистих сторінках в соціальній мережі Instagram.

Необхідно відзначити, що вечірку влаштували з великим розмахом і за якістю вона дуже нагадує заходи, які влаштовують голлівудські зірки для того, аби дізнатися, хто ж у них народиться.

З’ясувалося, що Катерина Полтавська носить під серцем синочка. Таким чином, через півроку Володимир Остапчук вже матиме статус багатодітної батька, матиме двох синів і одну прекрасну донечку.

Нагадуємо, що колишня дружина Володимира Остапчука та матір двох його дітей на даний момент проживає в Канаді. 2022-й був вельми складним роком для сім’ї, адже екс-подружжя знаходилося у стадії серйозного конфлікту, який розгорнувся через невдалі спроби Володимира зв’язатися зі своїми дітьми. Після появи Катерини Полтавської екс-парі вдалося помиритися. Досі залишається загадкою, чи посприяла блогерка налагодженню стосунків між ними.

Схожі статті

Суддя “МастерШеф” показала, що робить в Ісландії: Ольга Мартиновська круто пройшлася горами і водоспадами

Зірка телеканалу СТБ Ольга Мартиновська розповіла українцям лайфхаки про те, що слід брати з собою в Ісландію. І що суто їй дуже знадобилося біля водоспадів і прекрасних краєвидів цієї держави.