Катя витратить все: відомий ведучий Володимир Остапчук харчується по ГОСТу і змушений ховати всі гроші

Третя офіційна дружина Володимира Остапчука не дає йому розслаблятися. Вона готова і може витратити всі його гроші на одяг для майбутньої дитини.

З вагітністю третьої офіційної дружини Володимира Остапчука, Катерини Остапчук (Полтавської), у його житті все змінилося. Тепер вони харчуються виключно по Державному стандарту (ГОСту). Це наприклад чотири сирники на одну людину разом із варенням та сметаною. А ще жартома п’ють Coca-Cola за те, щоб у них були проблеми з жовчним міхуром (незрозуміло для чого це роблять, але роблять – ред.), та планують витрати чимало грошей на одяг для майбутньої дитини. Про все це дружина Володимира Остапчука розповіла в stories в соцмережі Instagram.

За її словами, ще вчора чоловік радів, що у них буде хлопчик (про це вони дізналися на гендерній “вечірці”). Радів, бо хлопчику потрібно менше “нарядів”. А вже сьогодні зранку, 5 серпня, Катерина Остапчук заявила йому, щоб він швиденько ховав банківську картку, бо вони йдуть витрачати всі його гроші на купівлю одягу для дитини.

Дружина Володимира Остапчука заявила, що витратить всі його гроші
Дружина Володимира Остапчука заявила, що витратить всі його гроші

“Прилетіло” до Катерини Остапчук і питання щодо того, чому вони не захотіли дізнатися стать своєї дитини вже під час самих пологів. Вона відповіла, що для того розумні люди і вигадали ультразвукове дослідження (УЗД), щоб можна було завчасно дізнатися стать дитини і відповідно належним чином до цього підготуватися. Насамперед, купити все відповідного кольору. Так само вони заздалегідь підбирають і ім’я, вже знаючи стать дитини.

У Катерини Остапчук уже почався шостий місяць вагітності. І при цьому, вона все одно не вірить, що їй не 15 років, і що вона вже скоро стане мамою. Також їй дуже сильно хочеться вже нарешті припинити матюкатися, але поки що в неї такої можливості немає. Як відомо, ця третя офіційна жінка Володимира Остапчука дуже матюклива. Нині вона перестала матюкатися в stories та в самих постах Instagram. А раніше було навіть і це.

Схожі статті

Суддя “МастерШеф” показала, що робить в Ісландії: Ольга Мартиновська круто пройшлася горами і водоспадами

Зірка телеканалу СТБ Ольга Мартиновська розповіла українцям лайфхаки про те, що слід брати з собою в Ісландію. І що суто їй дуже знадобилося біля водоспадів і прекрасних краєвидів цієї держави.