Рубрики: Фото та відео
06.08.2024 22:51

Релакс як він є: Анатолій Анатоліч показав, що бруківка цілком може бути принадна для сну в літній день

Ортопедичні матриці, різноманітні форми подушок, музика, яка дозволяє швидше заснути. Все це зайве! Анатолій Анатоліч продемонстрував, що можна класно спати навіть на бруківці.
Поділитися

Анатолій Анатоліч — один з найпопулярніших інтерв’юерів України. У себе на сторінці він розповідає як про соціально важливі теми, так і ділиться фрагментами з власного життя та жартує. А іноді шоумену навіть не потрібно нічого говорити, бо за нього без зайвих слів усе зробить його улюблениця Айза. Цього разу вона продемонструвала, як потрібно спати.

Поки люди купують собі дорогі ліжка, ортопедичні матраци, подушки з ефектом пам’яті та інші речі, намагаючись забезпечити умови для комфортного сну, Айза примудряється прекрасно відпочити на звичайній бруківці. Та ще й у позі, яка дозволяє зрозуміти те, як їй добре.

Анатоліч зазначає, що собака перед цим спала на землі. Власне, через це на її язику можна побачити шматочки ґрунту. Але навіть це не бентежить Айзу, бо помитися можна потім. А ось так гарно виспатися ніхто інший за неї не зможе.

Шоумен Анатолій Анатоліч продемонстрував сон своєї собаки Айзи

Шанувальники Анатолія завжди раді бачити Айзу, яка є повноправним членом сім’ї. Але не єдиним, тому шоумен також показує фанатам своїх дітей, які є для Анатоліча найбільшим щастям у житті та головним джерелом натхнення.

Цього разу шоумен показав вечірню бесіду з дітьми на подвір’ї. Навіть через відео можна відчути приємну та теплу родинну атмосферу та смак вафельного торта, який вони їдять. І тепла вона зовсім не завдяки вогнищу, яке робить відзняті кадри ще красивішими.

Донька Анатолія розповіла про свою поїздку до табору. У дитини залишилося дуже багато позитивних емоцій, якими вона ділиться з сім’єю. Зокрема, дівчинка згадує, як вони із самого ранку ходили до водоспаду, для чого навіть встановлювали будильник.

Анатолій Анатоліч навколо вогнища зі своїми доньками та вафельним тортом