Рубрики: Фото та відео
07.08.2024 15:31

Білизна виглядає так, ніби її немає: Оля Полякова спантеличила своїм нарядом на концерті – це варте уваги

Оля Полякова просто вразила своїх фанатів та звичайних користувачів нещодавнім виходом на сцену, адже підібрала вельми "вдалий" образ для цієї справи.
Поділитися

Оля Полякова має величезний досвід не тільки у сценічній діяльності, але у влаштуванні справжнього шоу. Деякі зірки виступають, сидячи на стільчику та наспівуючи знамениті мотиви. І цього достатньо. Деякі роблять концерти незабутніми, використовуючи танцювальні номери, екіпірування, обираючи незвичайні наряди, виконуючи трюки, тощо.

Оля багато експериментувала зі своїми образами: надягала різноманітні головні убори, розкішні сукні і ніколи не боялася показатися в новому амплуа. Цікаво, що найбільше шуму наробив наряд вельми простий та звичний. Оля Полякова нещодавно відіграла концерт, на якому вийшла до глядачів у легкий білій блузці та довжелезній білій спідниці.

Оля Полякова показала сценічний наряд з особливим ефектом

Оля Полякова показала сценічний наряд з особливим ефектом

І все би нічого, але у образу був спеціальний ефект, який полягає в тому, ніби під легкою білою тканиною нічого немає. Ролики одразу ж розповзлися соціальними мережами та набирали мільйони переглядів. Деякі користувачі вважають, що насправді Оля Полякова пішла на хитрощі і використала білизну, якої не видно.

Інші, навпроти, почали жартувати. Наприклад, користувачка написала, що нарешті зрозуміла, чому її чоловік так рветься на концерти Олі.

Оля Полякова показала сценічний наряд з особливим ефектом

Необхідно зазначити, що даний образ насправді надзвичайно личить Поляковій, адже вона виглядає в ньому наче мавка.

Таким чином їй вдається підкреслити і природну вроду, і довжелезні ноги, і навіть розкішне волосся.

Оля Полякова показала сценічний наряд з особливим ефектом

Нагадуємо, що зараз Оля Полякова разом з дітьми та чоловіком перебувають в Україні. Маша та Аліса спершу були евакуйовані до Великобританії, але обидві не захотіли залишатися за кордоном і врешті-решт повернулися на батьківщину. Старша дочка артистки отримує вищу освіту, а молодша відвідує школу.