“Дім в москві продала”: Оля Полякова розповіла, як хотіла жити не в Україні – думала працювати на чужині

У новому інтерв'ю, на яке українську співачку Олю Полякову запросив Слава Дьомін, зірка відверто розповіла, як хотіла жити в москві та про досвід продажу свого будинку.

23 листопада ведучий та блогер Слава Дьомін опублікував нове інтерв’ю з артисткою Олею Поляковою на своєму YouTube-каналі. Під час розмови зачепили багато цікавих тем для прихильників. Зокрема, про стосунки з бізнесменом Вадимом Буряковським, його бізнес під час війни, чим займається старша донька Маша, про мрії та дитинство.

До слова, Слава Дьомін поцікавився у героїні інтерв’ю, чи не задумувалася вона, аби продати свою квартиру в Києві. Утім, співачка здивована вигукнула ведучому: “А хто її зараз купить?”, тим самим чітко сказала, що не збирається житло виставляти на продаж.

Ольга Полякова
Оля Полякова розповіла, як хотіла жити не в Україні

Полякова згадала попередній досвід продажу свого будинку в москві, коли вклала мільйони, а продала за 15%.

“Я вже дім в москві продала за 15%. Мені вже вистачило. Вкласти мільйони, а заробити дулю, ні”, – зізналася співачка.

Після розповіді музичної виконавиці про свій дім в москві, інтерв’юер Слава Дьомін поцікавився в Олі, навіщо вона придбала нерухомість в росії. Артистка зізналася, що планувала там жити та будувати кар’єру.

“Тому що я хотіла, тому що це був 2005 рік. Я хотіла працювати в москві, в мене були для цього всі дані, всі передумови. Я б це зробила, просто в якийсь момент, ми знаємо в який, це стало неможливо”, – розповіла Полякова.

Додала, що будинок в москві їй придбав чоловік, український бізнесмен Вадим Буряковський, оскільки на той час в неї таких грошей не було.

Оля Полякова та Вадим Буряковський

Нагадаємо, що Оля Полякова розсекретила, чим зараз займається її коханий. За словами зірки, Вадим раніше купив завод, який зараз випускає снігоприбиральну техніку та сміттєвози.

Схожі статті

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.

Екс-холостячка Ксенія Мішина оригінально натякнула, що сумує за колишнім Еллертом: “Коли ж ми замутимо”

Відома українська акторка Ксенія Мішина та гуморист Олександр Еллерт розійшлися 3 роки тому. З тих пір багато чого змінилося, але колишні ще й знаходяться на шаленій відстані.

Що відомо про сина Насті Каменських і хто його батько: хлопчик вже давно виріс і з Попатом не знається

Знаменита українська співачка Настя Каменських регулярно отримує питання на рахунок імовірного поповнення в сім'ї, і зізнавалася, що вже втомилася від цього.