Рубрики: Фото та відео
07.08.2024 17:10

Леся Нікітюк знайшла собі нового кавалера за кордоном і показала цього красеня: мало хто встоїть перед таким

Леся Нікітюк знайшла собі нового кавалера за кордоном і показала фанатам цього красеня. Поїздка до Південної Кореї виявилася вельми результативною.
Поділитися

Поки вітчизняні зірки здебільшого насолоджується українським сонечком, Леся Нікітюк поїхала дуже далеко. Зірка перетнула цілий континент, пролетіла повз Ближнього Сходу та середньої Азії і опинилася в серці південної Кореї.

Леся Нікітюк показала свого нового кавалера у подорожі в Корею

Леся Нікітюк показала свого нового кавалера у подорожі в Корею

Можливо ведуча захоплюється корейськими дорамами, а можливо надихнулася культурою, втім, її вибір не викликає питань: ця країна має чим здивувати, захопити і навіть розчарувати.

Як і у будь-якого блогера у Лесів одразу ж з’явилася на особистій сторінці в Instagram купа контенту. Телеведуча фотографувала усе, що їй подобалося, дивувало, бентежило. А тому до кадру навіть потрапив маленький кавалер.

Нікітюк показала маленького хлопчика, який постав поруч з нею на тротуарі. Дитина подивилася у камеру тримаючи в руках пляшку. У хлопчика вже модна зачіска, а також надзвичайно чарівний погляд, перед яким безумовно не встоїть ніхто.

Леся Нікітюк показала свого нового кавалера у подорожі в Корею

Зірка обрала для прогулянки по Сеулу літній образ, який скомбінувала з вишитої сорочки, світлих шорт, чорних в’єтнамок та шкіряної сумочки.

На обличчі зірки мінімум косметики, а укладання взагалі відсутня, що можливо спричинене високим рівнем вологості в місті. Також в очі одразу ж кидається неймовірна чистота на вулицях та доброзичливість перехожих, які з легкістю потрапляють в кадр і не почуваються некомфортно через цю взаємодію.

Нагадуємо, минулого року скандальний блогер Богдан Беспалов заявив, що Леся Нікітюк нібито перебувала у тривалому романі з оператором, який покинув її лютого 2022-го. Ведуча того ж дня спростувала дану новину. Але як відомо, Богдана Беспалов часто надавав вірну інформацію, якої не було у преси. Тому публіка схильна підозрювати, що Нікітюк все ж таки могла мати стосунки з колегою по цеху.