“Зраджує”. 36-річна Леся Нікітюк вперше заговорила про колишнього коханця та розповіла про свої почуття

36-річна Леся Нікітюк вперше заговорила про колишнього та розповіла про свої почуття. Неочікувано телеведуча відкрилася з абсолютно іншої сторони.

Увесь парадокс полягає у тому, що Леся Нікітюк здається надзвичайно відкритою зі своєю публікою, і одночасно приховує абсолютно все, що пов’язано з її особистим життям. Телеведуча охоче може поділитися новинами зі свого дому, розповісти про батьків та племінницю, показати, як вона проводить відпустку, що робить для підтримання своєї краси та форми, як розвиває власні таланти, тощо. Але коханці ведучої завжди залишаються поза кадром.

Відкритися вона дозволила собі лише раз, і це було багато років тому. Леся Нікітюк розповіла про те, що почала зустрічатися зі своїм сусідом, і незабаром має вийти за нього заміж. Пізніше заручини були розірвані за невідомих причин. Однак, аудиторія неодноразово підозрювала, що насправді ніякого нареченого взагалі не було, і це міг бути піар-хід.

Леся Нікітюк вперше заговорила про колишнього коханця

Леся Нікітюк показала підписникам, що у неї коїться під пахвами
 Леся Нікітюк вперше заговорила про колишнього коханця

Так чи інакше, Леся продовжує залишатися холостою. Цікаво, що це також часто їй на руку: наприклад, публіка постійно чекає, що вона наважиться взяти участь в романтичному реаліті-шоу. Скандальний блогер Богдан Беспалов в свою чергу повідомляв, що нібито Нікітюк насправді перебувала у дуже довготривалих стосунках і все ж таки сподівалася, що вони завершаться шлюбом, але 2 роки тому коханий її покинув, виїхавши за кордон.

Леся Нікітюк цю версію лише в Сміла і порадила своїм фанатом не довіряти усьому, що кажуть та пишуть в інтернеті. І хоча зазвичай на її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram можна знайти лише публікації з гумором або про те, що відбувається в країні, нещодавно вона зробила маленьке виключення.

Зірка опублікувала кадр з нічного міста і додала до нього вірші з популярної пісні гурту The hardkiss.

Леся Нікітюк вперше заговорила про колишнього коханця

У віршах ідеться про місто, яке наповнене колишніми коханцями, про розбиті серця та мрії, що не справдилися. Чи мала на увазі Леся когось конкретного залишається загадкою.

Схожі статті

Суддя “МастерШеф” показала, що робить в Ісландії: Ольга Мартиновська круто пройшлася горами і водоспадами

Зірка телеканалу СТБ Ольга Мартиновська розповіла українцям лайфхаки про те, що слід брати з собою в Ісландію. І що суто їй дуже знадобилося біля водоспадів і прекрасних краєвидів цієї держави.