Рубрики: Фото та відео
09.08.2024 23:28

Мама Дана Балана “відплясала” на гучному весіллі в сукні, яскравішій ніж у нареченої: увага на неї (відео)

Якщо ви впевнені, що зі старістю неможливо змагатися, то просто подивиться на Людмилу Балан. Її красі та активності цілком можуть позаздрити навіть деякі люди, які значно молодші за співачку.
Поділитися

Чутки про роман Тіни Кароль та Дана Балана викликали цікавість не тільки до зіркової пари, а й до мами молдовського красунчика Людмили. Поступово обговорення можливого романтичного зв’язку між наставниками “Голосу країни” вщухали. Але на інтерес авдиторії до пані Балан це абсолютно не вплинуло, бо Людмила виявилася досить цікавою та стильною жінкою.

Тіна Кароль на сцені з молдовським співаком Даном Баланом та його мамою Людмилою

Якщо не знати віку мами Дана — цьогоріч артистці виповнилося 66 років — то можна подумати, що їй максимум трішки за 50. Таке враження складається не лише через молодість Людмили, а також завдяки енергійності та сучасному стилю жінки. Довгі багатошарові сукні? Хустинки? Це точно не одяг для пані Балан. Вона сміливо носить міні, демонструючи свою привабливість та стрункість, і з’являється на пляжі в купальниках, які відкривають її неймовірний прес.

Чудовою демонстрацією стилю, бадьорості та життєрадісності Людмили є нещодавній її виступ на весіллі пари Адріани й Ніколає. Можна помітити не тільки коротку яскраво-жовту сукню з красивим декором, а також той факт, що співачка не поважно ходить по ресторану, а бігає та стрибає, наче їй не 66, а років на 30 менше. З такою енергійністю вона не поступається Тіні Кароль, яка регулярно займається спортом та дотримується строгої дієти!

Колись шанувальники чекали, що Людмила Балан так виступатиме на весіллі Дана та Тіни. Але взаємин між артистами так і не з’явилося. Остаточну крапку у будь-яких чутках щодо них чітко й однозначно поставив сам Дан. Співак зазначив, що між ним та Тіною ніколи не було нічого, крім дружніх та професійних стосунків. Хоча симпатія свого часу між ними була цілком щирою.