Рубрики: Фото та відео
13.08.2024 08:30

Сином пишається, а про доньку навіть не згадує: як виглядають дорослі діти 68-річної Наталії Сумської?

Сумські мають цілу династію акторів, які з покоління в покоління передають свій талант. Чи вдалося нащадкам Наталі успадкувати хист до акторства?
Поділитися

Відома українська акторка Наталія Сумська не так відкрита до шанувальників, як її сестра. Жінка не вважає за потрібним розповідати про особисте на широкий загал. Проте, це не робить її менш популярною за молодшу сестру, а тим паче менш талановитою. Жінка народила двох дітей, які традиційно для родини обрали шлях акторства. Проте, чому синові артистки вдалося підкорити шоу-біз, а ось донька залишається в тіні?

Дарина Мамай

Донька Наталії була народжена у першому шлюбі. Тоді, Сумська вийшла заміж через розрахунок. Жінка не кохала чоловіка, але не хотіла залишитися без пари, тож пішла на відчайдушний крок. Родина – це велика праця, а підтримувати гарні стосунки важко навіть тоді, коли пара відчуває справжні почуття одне до одного. Що казати, коли цих почуттів немає. Тому, через 7 років, вони розлучилися.

Наталія Сумська показала, як виглядають її дорослі діти

Дарині вже за 40. жінка була заміжня та має донечку. Проте, на її долю випало страшне нещастя, вона втратила чоловіка та залишилася вдовою. Колись жінка подавала великі надії, їй пророкували велике акторське майбутнє. Але горе так вибило її з колії, що вона й досі не може оговтатися.

Наталія Сумська показала, як виглядають її дорослі діти

Наразі, Дарина живе з мамою та не хоче змінювати своє життя. Наталя відчуває розчарування за доньку, адже їй доводиться самостійно закривати всі фінансові питання. Щобільше, вона хвилюється, що буде з її дитиною та онукою, коли акторка залишить цей світ.

В’ячеслав Хостікоєв

А ось син відомої акторки викликає у матері гордість та захоплення. Чоловік має зовсім іншу долю. В’ячеслав здобув популярність беручи участь у зйомках різноманітних українських фільмів та серіалів. Проте, зараз його телевізійна кар’єра на паузі. Чоловік вирішив більше часу проводити у театрі. Крім того, він займається озвучкою.

Наталія Сумська показала, як виглядають її дорослі діти

На особистому у Хостікоєва все добре. Чоловік обрав у дружини свою колегу Анастасію Рулу. Пара разом вже 12 років, й хоча вони офіційно не розписані, актор запевняє, що весілля може трапитися в будь-який момент, коли того захоче обраниця.

Наталія Сумська показала, як виглядають її дорослі діти